Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Bra Pads: ідеальна турбота про мамині груди

Bra Pads: ідеальна турбота про мамині груди
 

Головний продукт для кожного малюка у перші півроку — мамине молоко, тому мамі, що годує, важливо дбати про свої груди. Лактаційні прокладки Helen Harper Bra Pads допомагають мамі легко підтримувати гігієну грудей, попереджають появу запальних процесів.



Helen Harper Bra Pads – це прокладки, створені професіоналами, щоб мамам, які годують, було легко і зручно доглядати за грудьми. Їх виробляють виключно з гіпоалергенних матеріалів, тому такі прокладки не пошкоджують вразливу в цей період шкіру. Добре вентильована структура дозволяє зберегти здоровий мікроклімат, завдяки чому шкіра під прокладкою дихає і не перегрівається.

Лактаційні прокладки Bra Pads:

• чудово поглинають рідину;

• захищають білизну від намокання;

• не подразнюють шкіру соска;

• бездоганно підтримують гігієну грудей;

• зручні завдяки анатомічній формі;

• міцно фіксуються на внутрішній частині білизни.

Поглинаючий шар надійно утримує вологу всередині, захищаючи поверхню білизни від появи плям. Тонкі прокладки підходять для будь-яких бюстгальтерів і непомітні під ними. Якісна липка стрічка міцно фіксує прокладку на тканині бюстгальтера, і вона не сповзає навіть при активних рухах.

Helen Harper Bra Pads не підводять навіть при сильних виділеннях, тому мама завжди впевнена у тому, що її білизна буде сухою, а шкіра грудей — здоровою.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Міфи і факти про ГВ: якщо мама захворіла

Якось раз моя мама захворіла, і до нас прийшла бабуся, щоб їй допомагати. Вона сказала мамі, що коли вона хворіє, мене не можна годувати грудьми, тому що я теж захворію! А мама їй відповіла, що лікар дозволив, а якщо зараз мені припинити давати груди, ось тоді я точно захворію. А потім мама з бабусею сперечалися про це довго-довго, поки я не заснув...

Все, що мамам потрібно знати про джерельця

Як доглядати за джерельцем? Щоденник джерельця: що це і навіщо його потрібно вести мамі.

Я так люблю, коли мама ласкаво гладить мене по голівці! Але недавно виявилося, що вона не просто так це робить: погладить, а потім кожен раз щось записує... Тут є якийсь секрет...

Вітамін D: давати чи ні?

Вчора до нас прийшла моя бабуся і принесла якісь крапельки. Вона дуже хотіла, щоб мама мені їх давала, тому довго говорила, які вони корисні. А мама сказала, що мені не потрібні ніякі крапельки, і вона не буде їх мені давати.

Як уникнути болів в сосках при грудному вигодовуванні: 5 практичних порад

Щоб забезпечити малюкові повноцінне грудне вигодовування протягом року, мама повинна правильно піклуватися про стан своїх грудей. Болі і пошкодження сосків часто стають причиною переривання грудного вигодовування. Щоб цього не сталося, скористайтеся 5 практичними порадами.