Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо в подарунок іграшку, якою дитина буде грати

Вибираємо в подарунок іграшку, якою дитина буде грати

Купівля подарунків та іграшок дітям – не така проста справа, як може здатися на перший погляд. Адже зовсім не хочеться, щоб дитина відразу ж втратила інтерес до подарунка, на який ви витратили стільки часу і грошей. Наші поради допоможуть вибрати дитячу іграшку в подарунок, яка напевно зацікавить малюка, а можливо і стане його улюбленою.

Порада 1: Вибирайте іграшки, які не командують дитиною

Багато сучасних іграшок вимагають від дитини натиснути кнопочку або зробити щось подібне. Але такі іграшки не стимулюють гру на уяву, і діткам це швидко набридає. Хороша іграшка повинна залишати дитині простір для фантазії, а не направляти її в процесі гри. Найкращим вашим вибором стануть іграшки, які вимагають уяви – наприклад, чайні набори, машинки з гаражами і т.д.

Порада 2: Вибирайте іграшки, що стимулюють дитячу творчість

Іграшки, за допомогою яких можна створювати щось нове, стимулюватимуть дитячу уяву і подарують години захоплюючої гри. Наприклад, ви самі знаєте, що конструктор ніколи не набридає. До таких же подарунків можна віднести пластилін, олівці і фарби, альбоми для малювання. Але і ляльки, м'які іграшки та ігрові фігурки стануть прекрасним вибором, адже з їх допомогою можна створювати свої власні історії і події, крім того, вони стануть прекрасним інструментом для рольових ігор.

Порада 3: Вибирайте іграшки, якими можуть грати кілька дітей

Так, дитині корисно грати і на самоті, але так само важливо, щоб вона грала і з іншими дітлахами. Тому дуже корисними будуть подаровані ігри та іграшки, які вимагають соціальної взаємодії і дають можливість грати відразу декільком дітям. У цьому випадку хорошим вибором для подарунка стануть настільні ігри. Відвідайте інтернет магазин іграшок Вabyweb.com.ua, тут дійсно є, з чого вибрати!

Порада 4: Здоровий глузд – ваш найкращий помічник!

Якщо у вас є дітки, ви напевно знаєте, про які іграшки вони мріють. Якщо ж дітей у вас немає, постарайтеся пригадати, які іграшки подобалися вам у цьому віці – багато з улюблених нами дитячих іграшок продаються і сьогодні, можливо, в більш досконалому дизайні. Вони напевно сподобаються і сучасній дітворі. Якщо ж ви не можете абсолютно нічого придумати, попросіть поради у батьків дитини, а також у друзів, у яких є діти.

Порада 5: Зупиніть вибір на простих іграшках

Комплексні ігри та іграшки з купою аксесуарів, підсвічуванням і навороченими функціями можуть виглядати дійсно вражаюче, але прості іграшки – завжди вдалий вибір. Вони не так ламаються, а їх простота змушує дітвору підключати уяву під час гри.

Порада 6: Встановіть бюджет на покупку подарунка і дотримуйтеся його

Дітки, а особливо маленькі, рідко вражаються ціною подарунка. Все, чого вони хочуть – це цікава іграшка. Також батьки дитини можуть почуватися ніяково, якщо ви даруєте малюкові занадто дорогі подарунки. Тому завітайте в інтернет-магазин Вabyweb.com.ua і виберіть щось хороше, але в середньому ціновому діапазоні – така іграшка буде і якісною, і цікавою, і напевно сподобається малюку і його батькам.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас