Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Helen Harper Soft&Dry Pants: на горщик із задоволенням!

Helen Harper Soft&Dry Pants: на горщик із задоволенням!
 

Звичка самостійно ходити на горщик з'явиться у вашої дитини швидше, якщо ви створите їй комфортні умови. Скористайтеся спеціальними трусиками-підгузниками нової серії Helen Harper Soft&Dry Pants і полегшіть малюкові цю задачу.

Непромокальні трусики 2 в 1 - саме так можна назвати нове зручне рішення Helen Harper, створене спеціально для тих діток, які вчаться сідати на горщик. Трусики-підгузники поєднують елементи звичайної білизни і підгузника. Вони миттєво вбирають рідину, перетворюють її на гель і надійно утримують всередині.

Як Helen Harper Soft&Dry Pants допомагають в привчанні до горщика?

• Завдяки еластичним елементам малюкові легко буде знімати і одягати трусики-підгузники. Він легко навчиться робити це самостійно.

• Якщо дитина заграється і вчасно не встигне на горщик, її штанці залишаться сухими і чистими.

• Манжети щільно прилягають до тіла, тому трусики не протікають, а це означає, що дитина уникне казусів і буде впевненою у собі.

• Трусики універсальні для хлопчиків і дівчаток.

Нова серія трусиків-підгузників Helen Harper Soft&Dry Pants виробляється в Німеччині. У виготовленні використовуються лише перевірені гіпоалергенні матеріали і абсорбент, дозволені в Європі для дитячих товарів.

Нові Helen Harper Soft&Dry Pants: вашому малюкові вони точно сподобаються!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Як правильно привчити дитину до горщика?

Скоро мені два рочки. Я вже зовсім великий і багато чого вмію робити сам: їм ложечкою, граю, знаю багато слів і навіть сідаю на горщик! А ще у мене тепер зовсім інший підгузник, не як у малюків. Він майже такий самий, як трусики, тому я сам його можу знімати і знову одягати. Мама сказала, що зовсім скоро він мені і зовсім не знадобиться, тому що я, як всі великі діти, буду ходити на горщик. А зараз він просто про всяк випадок, щоб у мене завжди були сухі чисті штанці.

Останній крок у привчанні дитини до горщика: прощаємося з підгузниками на ніч

Найскладніше вже позаду: протягом дня ваш малюк ходить на горщик. Тепер замість постійної зміни підгузників ви просто ходите з крихіткою в туалет. Ніч же – інша справа. Дитина не може терпіти в туалет по 10-12 годин, та й далеко не завжди прокидається від таких позовів.

Обираємо горщик для малюка

Поява горщика в житті малюка – важливий момент, адже дитина переходить на новий етап, поступово прощаючись із підгузниками, вчиться розпізнавати і контролювати свої природні потреби. Зазвичай горщик з’являється в домі тоді, коли малюк вже почав впевнено сидіти, нехай він ще не вміє сповістити про бажання сходити в туалет, але знайомство з горщиком потроху відбувається.

Привчаємо дитину до горщика: корисні поради батькам

Неважливо, як сильно ви хочете розпрощатися з цими постійними змінами підгузників, кожна дитина вчиться користуватися горщиком в своєму власному темпі і в свій час. І в цьому випадку якраз дуже важливо не квапити малюка – якщо він ще не готовий до цього, процес висаджування його на горщик може стати справжніми тортурами і для вас, і для крихітки.