Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чому варто носити сонцезахисні окуляри взимку

Чому варто носити сонцезахисні окуляри взимку

Все літо ми читаємо статті на тему сонцезахисних окулярів, які рекомендують нам носити даний аксесуар кожен день для того, щоб виглядати стильно і захищати свої очі. Зараз мода на сонцезахисні окуляри глобальна як ніколи, і вони стають скоріше необхідністю, ніж просто аксесуаром. І, звичайно ж, всі ми знаємо про те, якої шкоди може завдати очам ультрафіолет. Отже, влітку ми вибираємо собі нові окуляри і носимо їх із задоволенням, а з приходом осені і зими складаємо їх подалі, не дивлячись на те, що в сезон холодів вони не менш актуальні!

Чому взимку також варто носити сонцезахисні окуляри?

Сонцезахисні окуляри не виглядають гірше взимку

У період холодів уваги сонцезахисним окулярам як модному аксесуару приділяється набагато менше, і даремно. Хороша пара окулярів неймовірно стильно виглядатиме і з пальто, і з курточкою, і з шубкою. Не ховайте свої улюблені окуляри подалі разом з сонцезахисним кремом – виглядайте яскраво і носіть їх у кожен, навіть самий морозний, сонячний день. Сонцезахисні окуляри актуальні в будь-яку пору року і стануть стильним доповненням до будь-якого вашого образу.

На зиму стилісти рекомендують вибирати чорні і темні сонцезахисні окуляри. В інтернет-магазині o4kistyle.com.ua ви зможете вибрати підібрати такі окуляри для себе і неодмінно знайдете ту модель, яка стане ідеальним доповненням до вашого зимового образу.

Сонцезахисні окуляри захищають від відблисків

Взимку через частий сніг, сльоти та ожеледиці яскраве сонце, відбиваючись від даних поверхонь, створює сильні відблиски. А вони, в свою чергу, шкодять зору. Крім того, вони особливо небезпечні для водіїв і чреваті неприємними наслідками на дорозі. Якісні сонцезахисні окуляри з поляризованими лінзами захищають від відблисків і забезпечують очам комфорт.

Сонцезахисні окуляри захищають очі від шкідливого ультрафіолету

Вплив ультрафіолету на очі прямо пов'язаний з розвитком катаракти та вікової макулярної дегенерації. Ультрафіолет шкодить рогівці, після чого в довгостроковій перспективі розвивається катаракта. У всіх з віком рано чи пізно з'являється катаракта, але ультрафіолет значно прискорює цей процес. Більшість якісних сонцезахисних окулярів захищають очі на 100% від шкідливих UVA, UVB і UVC променів. Крім того, вони захищають і ніжну шкіру навколо очей, запобігаючи появі зморшок і передчасному старінню шкіри, яке викликається UVB променями.

Сонцезахисні окуляри захищають очі від вітру і пилу

Вони створюють надійний бар'єр, захищаючи очі від вітру і запобігаючи їх пересиханню. Також сонцезахисні окуляри захистять лінзи від пересихання і попадання на них дрібних частинок пилу і бруду, через які можуть з'являтися садна на рогівці.

Сонячні окуляри зменшують головні болі і напруженість очей

Зіниця контролює кількість світла, яке потрапляє на світлочутливу сітківку. У тьмяному світлі зіниця розширюється, щоб пропустити більше світла, а при яскравому – звужується. Але при дуже яскравому світлі зіниця не може звузитися настільки, щоб запобігти потраплянню зайвого світла на сітківку, через що ми постійно жмуримося. А прижмурювання і занадто сильне звуження зіниці стають причиною головних болів і перенапруженості очей. Сонцезахисні окуляри зменшують кількість світла, що потрапляє в око, що зменшує головні болі і втому.

Причина 6: Сонцезахисні окуляри допомагають зберегти зір

Для гарного зору і здоров'я очей потрібна правильна кількість світла. Зайве світло так само шкідливе для очей, як і недостатнє. Відблиски і занадто яскраве світло викликають знебарвлення сітківки ока, погіршуючи зір. Тому хороші сонцезахисні окуляри необхідні, щоб підтримувати здоров'я очей і зір.

Візьміть до уваги ці поради і не піддавайте очі подвійній шкоді від сонця в зимовий період. Носіть хороші, якісні сонцезахисні окуляри, і ваш зір залишатиметься здоровим максимально довго.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас