Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Святого Валентина: що подарувати дружині

День Святого Валентина: що подарувати дружині
 

Питання про те, чим здивувати дружину на день Святого Валентина, більшість чоловіків ставить в тупик. Ну що ще можна придумати, якщо все, на що вистачало фантазії, було використано ще в цукерково-букетний період, коли він намагався домогтися її руки і серця. Що ж, спеціально для вас, дорогі чоловіки, ми підготували добірку найбажаніших подарунків цього року, кожному з яких буде рада будь-яка жінка. Вперед, за ідеями!

Букет троянд

Ну яке ж свято без квітів, особливо день закоханих. Не секрет, що символом любові є червоні троянди, і в цей день їх просто розмітають в магазинах. Букет червоних або бордових троянд – це відмінна можливість висловити свої почуття і нагадати коханій дружині, як сильно ви її любите. Гарний букет з 51 або 101 троянди обійдеться недешево, та й замовляти його варто заздалегідь, але він сам по собі вже може стати чудовим подарунком в це свято. Від такого подарунка буде в захваті кожна жінка, плюс ваша кохана дружина зможе похвалитися таким подарунком перед подругами, що теж іноді дуже важливо. Як варіант, можна обійтися більш скромним букетом і на додаток до нього придбати ще якийсь символічний презент.

Фотосесія

Ваша дружина часто скаржиться, що у вас мало спільних фото? Що ж, тоді романтична фотосесія в стилі love-story буде дуже доречною. Такий подарунок сподобається як романтичним натурам, так і просто тим, хто любить фотографуватися. До того ж, якщо ви вже давно одружені, такий презент допоможе трохи освіжити почуття і внести частку романтики у ваші стосунки.

Нижня білизна

Цей варіант класичний, але повірте, кожній жінці буде дуже приємно отримати в подарунок комплектик спокусливої білизни, шовковий халатик, розкішний пеньюар або нічну сорочку, в якій вона буде відчувати себе неймовірно спокусливою і сексуальною. До того ж ви зможете розраховувати на незабутню ніч.

Парфуми

Якщо ви точно знаєте, які аромати їй подобаються, тоді можете сміливо відправлятися в магазин парфумерії. Парфумів, як і нижньої білизни або прикрас, мало не буває, і навіть якщо у неї є туалетна вода, такий презент подарує їй додатковий вибір, і щоранку вона зможе вибирати, який аромат їй хочеться носити сьогодні.

Прикраси

Так, найкращі друзі жінок – діаманти, і це факт. Тим більше, з таким подарунком ви точно не прогадаєте. Що вибрати? Все залежить від того, які прикраси полюбляє ваша дружина. Тут варіантів багато – сережки, кільця, браслет, кулон, ланцюжок, брошка, намисто. Однозначно, будь-яка жінка буде в захваті від такого подарунка.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас