Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Твердий банановий шампунь – ласощі, які сподобаються вашому волоссю

Твердий банановий шампунь – ласощі, які сподобаються вашому волоссю

Про те, що таке твердий шампунь, знають багато дівчат, а ось спробувати його особисто мені ніяк не вдавалося. Тверді шампуні для волосся – це справжня знахідка, так як вони складаються виключно з натуральних інгредієнтів. Тільки уявіть: ніяких парабенів, синтетичних речовин або продуктів нафтопромисловості, а тільки натуральні масла і природні добавки.

Твердий банановий шампунь – це «ласощі» для вашого волосся. Підходить він для сухого, тонкого і ослабленого волосся. У його склад входить бананове пюре, яке прекрасно живить шкіру голови від цибулини, позбавляючи від лупи і посічених кінчиків, а високий вміст рослинних олій соняшника, кокосу, гірчиці і інших живлять шкіру голови і насичують волосся вітамінами А, В, С і Е – все, що потрібно для краси і здоров'я вашого волосся.

На додачу, до складу шампуню входить натуральне коров'яче молоко і бджолиний мед, які також живлять усім необхідним волосся від коренів до самих кінчиків, а протеїни натурального шовку роблять його неймовірно м'яким і блискучим.

твердий банановий шампунь

До того ж, твердого шампуню вистачає набагато довше, наприклад, одного бруска при митті голови раз на два-три дні вистачить приблизно на 3-4 місяці.

твердий банановий шампунь Як користуватися твердим шампунем

По суті, твердий шампунь схожий на мило ручної роботи і має форму звичного бруска. Проте мити ним голову анітрохи не складніше, ніж звичним шампунем. Просто намочіть волосся як зазвичай, потім як завжди намилюєте корені і змиваєте. До слова, піниться він просто відмінно. Особисто у мене довге волосся, і намилити його по всій довжині було зовсім не складно. Змивається шампунь також дуже легко.

Де купити?

Замовляла я шампунь в інтернет-магазинчику «Добре мило». Для всіх, хто зацікавився, є прекрасна новина – тут є тверді шампуні на будь-який смак і для всіх типів волосся. А якщо вам захочеться поекспериментувати і зробити шампунь власними руками з добавками улюблених ефірних масел, можна замовити і чисто основу для шампуню і побалувати своє волосся натуральним засобом власного виготовлення.

Спробуйте, і ви не пошкодуєте!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас