Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Все, що вам потрібно знати про коляски-трансформери

Все, що вам потрібно знати про коляски-трансформери
 

Готуючись до появи малюка, на вас чекає величезний список покупок. Але деякі дитячі товари можуть бути настільки універсальними, що однією покупкою можна замінити відразу дві-три, заощадивши не тільки кошти сімейного бюджету, а й місце в будинку. Однією з таких універсальних покупок стане коляска-трансформер, з якою вам не потрібно буде купувати люльку для новонародженого, автокрісло і коляску для дитини, коли вона трохи підросте і навчиться сидіти.

Чому вам варто купити коляску-трансформер

Універсальність. Грубо кажучи, така коляска буде рости разом з вашим малюком. Купуючи трансформер, ви отримаєте і повноцінну коляску-люльку для немовляти, і автокрісло, яке може кріпитися до коляски або в авто (таким чином, вам не доведеться будити малюка при виході з машини), і коляску для дитини, яка вже злегка підросла. До того ж, в сучасних інтернет-магазинах ви зможете придбати не тільки самі коляски трансформери, але і окремі модульні набори, і аксесуари до обраної моделі.

Чи підійде коляска-трансформер вашому малюкові?

Безперечно. Для найменших використовується люлька, підголівник у якій, як правило, регулюється по висоті. Коли дитина підросте, ви зможете перейти на прогулянковий блок – спинка в ньому регулюється і фіксується в різних положеннях (включаючи і повністю горизонтальне), може кріпитися як обличчям, так і спинкою до мами. Положення підніжки також можна регулювати, щоб дитині було зручно в колясці і спати, і не спати.

Як забезпечити безпеку дитини в колясці-трансформері?

1. Навчіться правильно збирати коляску і кріпити кожен з блоків до того, як посадите в неї дитину.

2. Потренуйтеся, адже коли ви садитимете малюка в коляску або автокрісло, це повинно бути відпрацьовано у вас до автоматизму. І, кожен раз, прикріплюючи один з модулів до коляски, акуратно смикніть ручку, щоб переконатися, що він закріплений.

3. Використовуйте лише ті модулі, що призначені для вашої конкретної моделі коляски.

4. Під час покупки перевірте термін придатності дитячого транспортного засобу, особливо це важливо для автокрісла.

5. Пам'ятайте, що коляски вкрай не рекомендується купувати б/в. Крім того, переконайтеся, що обрана вами модель відповідає всім стандартам безпеки.

6. Не користуйтеся коляскою, коли дитина виросте з неї по зросту або вазі.

Що ще врахувати при покупці коляски-трансформера?

Коляски-трансформери дуже зручні і універсальні, а й у них є свої недоліки:

- Навіть найкраща коляска-трансформер буде досить важкою і габаритною;

- Така коляска не дуже підходить для бруду і бездоріжжя, так як сама по собі вона досить важка, і її буде важко штовхати.

У будь-якому випадку, коляска-трансформер буде рости разом з вашим малюком і змінюватися в залежності від його потреб. Таким чином, лише одним транспортним засобом ви зможете обходитися приблизно до 3-річного віку дитини.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас