Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Подарунки чоловікам на день захисника Вітчизни

Подарунки чоловікам на день захисника Вітчизни
 

Позаду день закоханих, до весни залишилося всього два тижні, а до головного свята всіх чоловіків, наших головних захисників, залишилося всього нічого – якийсь тиждень. А значить, пора подумати про те, чим порадувати своїх найсильніших, найсміливіших і найвідважніших чоловіків.

Хоч в нашій країні це свято офіційно скасували, більшість людей його як і раніше продовжує відзначати за звичкою або просто так, особливо ті, хто служив ще в Радянському Союзі. Отже, як же привітати коханих і обожнюваних чоловіків з їхнім святом в цьому році, і чим порадувати в цей особливий для них день? Вибрати хороший подарунок для чоловіка, який буде не просто знаком уваги «для галочки», а дійсно порадує від душі, не так вже й просто, але у нас є кілька ідей для вас, якими ви сміливо зможете озброїтися, вирушаючи на пошуки презенту.

Для коханого

Якщо хочете отримати на 8 березня хороший подарунок, тоді ігнорувати 23 лютого вкрай не радимо. З вибором подарунка доведеться постаратися, і краще за все підійде те, що підкреслить вашу увагу і турботу. Що це може бути? Наприклад, якщо у нього є борода, тоді можна піднести йому набір по догляду за нею, або usb-підставку під чашку, яка не дасть охолонути його чаю на роботі, навіть якщо його відволічуть у термінових справах, якісне портмоне, ключницю, обкладинку для документів в машину або стильний блокнот для роботи.

Для батька

Не забувайте, всі чоловіки найбільше цінують практичні подарунки, і з віком це проявляється ще сильніше. Що ж тоді можна подарувати батькові? Хорошим подарунком може стати нова якісна сорочка, в'язані вами шкарпетки, шапка або шарф, набір інструментів або викрутка зі змінними насадками, а також щось пов'язане з його хобі, як набір снастей, новий спінінг або термос для походів на риболовлю, полювання і просто активного відпочинку.

Для колег

Якщо у вашому колективі ви однозначно вирішили зберегти це свято і далі вітати своїх чоловіків саме в цей день, тоді можна вручити всім колегам-чоловікам однакові подарунки, якщо ви їх плануєте дарувати від імені компанії, або індивідуальні, якщо ви просто вирішили привітати деяких колег від себе особисто. Що ж тут буде доречно? І в першому, і в другому випадку хорошим варіантом подарунка колезі стане містка флешка, шкіряна записна книжка, оригінальна ручка Паркер з іменним гравіюванням, або, наприклад, сертифікати на відвідування квест-кімнати.

Як би там не було, але зі мною погодяться всі жінки – абсолютно кожна з нас може впоратися з будь-якою проблемою, але так приємно залишатися слабкою і ніжною, знаючи, що поруч є надійне чоловіче лечо. З наступаючим святом, дорогі наші чоловіки!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас