Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідея декору на Великдень – крашанки з повітряних кульок

Хто сказав, що крашанки на Великдень обов'язково повинні бути з яєць? А як на рахунок повітряних кульок? Адже їх обожнюють всі! Крім того, якщо звичайну надувну кульку перевернути, вона за формою буде дуже навіть нагадувати яйце. Тож вперед – запасайтеся з малечею повітряними кульками і прикрашайте ними свій будинок до Великодня.

Домашні засоби та корисні поради від мішків під очима

У попередній статті ми розглянули основні причини мішків під очима, а тепер поговоримо про те, що можна зробити в домашніх умовах, щоб боротися з цією проблемою.

Статті

|

Композитні басейни: Ідеальний Вибір для Вашого Двору

Плануєте встановлення басейна в своєму дворі? Розглядаєте різноманітні варіанти, але ще не вирішилися? Прийміть у розгляд композитні басейни під ключ – сучасне та практичне рішення, яке дозволить вам насолоджуватися комфортом та задоволенням протягом багатьох років. У цій статті ми розглянемо переваги композитних басейнів, процес встановлення та обладнання, а також інші корисні поради для власників басейнів.

Дитяча казка: Бяка та мішок поганих слів

В давні часи жила серед людей Бяка. Вона мала зовнішність звичайної молодої дівчини. Та на справді Бяка була казковою істотою – близькою родичкою Баби Яги та Бабая.

Двоярусні ліжка від магазину ´Планета Мебелі´: практичність та комфорт для ваших дітей

Двоярусні ліжка є ідеальним рішенням для дитячих кімнат, дозволяючи ефективно використовувати простір та забезпечуючи зручне розміщення для двох чи більше дітей. Магазин меблів 'Планета Мебелі' https://planeta-mebeli.kh.ua/korpusni-mebli/dvuhyarusnye-kuhni-harkov пропонує широкий вибір якісних та функціональних двоярусних ліжок, які поєднують у собі практичність, комфорт та безпеку.

Автобусні подорожі з дітьми: поради та лайфхаки від «Зеленого Слона»

Подорожі з дітьми – це завжди чудова можливість провести час разом, побачити нові місця та створити незабутні спогади. Проте, подорож автобусом з дітьми може здатися складним завданням, адже їм може бути нудно, незручно або просто нецікаво.

6 книжок для дітей віком 5-10 років від #книголав

У магічному світі книг діти відкривають для себе нові горизонти, навчаються важливим життєвим урокам і розвивають свою уяву. Наша добірка книг для дітей від 5 до 10 років — це захоплива подорож, де на кожній сторінці на них чекають різноманітні відкриття та цікаві пригоди.

Новини

|

Оголошено переможців освітнього конкурсу «Втілення цілей сталого розвитку на рівні школярів»

Компанія Epson оголосила переможців конкурсу «Втілення цілей сталого розвитку на рівні школярів». Учні та вчителі разом презентували власні проєкти зі збереження та раціонального споживання природних ресурсів в Україні. Загалом участь в конкурсі взяли близько 800 школярів зі 114 шкіл з різних куточків країни.

Звіт «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» про підтримку сімей 2023 року

40 млн грн допомоги — благодійна організація «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні» продовжувала підтримувати українські сім’ї у 2023-му році: