Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як вибрати парфуми онлайн, якщо ви не нюхали їх раніше?

Як вибрати парфуми онлайн, якщо ви не нюхали їх раніше?
 

Онлайн шопінг – це дійсно зручно. Не потрібно витрачати час і сили на походи по магазинах і вистоювання в чергах. Вдома за комп'ютером в улюбленій піжамі ми можемо приділити вибору товару стільки часу, скільки хочемо, і в підсумку можемо ще й заощадити. Але є тут єдиний недолік – прийти може не зовсім те, що ми очікуємо. Особливо це стосується відтінків косметики і ароматів парфумерії.

Наприклад, в інтернет-магазині http://royalparfums.com.ua можна купувати наливну парфумерію за дуже хорошими цінами, створюючи собі колекцію ароматів буквально на кожен новий сезон. Однак досить складно вибрати аромат, не понюхавши його. Тому далі в цій статті ми поділимося з вами порадами експертів в області парфумерії, які допоможуть вибрати те, що вам сподобається.

1. Проведіть своє дослідження. З особливою обережністю замовляйте парфумерію з великими знижками або від невідомих виробників. Обов'язково почитайте відгуки на сайті, а також на спеціальних сервісах, де люди діляться об'єктивними відгуками про ті чи інші товари та інтернет-магазини. Обов'язково ознайомтеся з політикою повернення, щоб у вас була можливість повернути продукт, який вам не підійшов.

2. Спробуйте пройти онлайн-тести. В інтернеті зараз можна знайти будь-які тести, в тому числі і стосовно парфумерії, яка підійде вам. За допомогою таких опитувань ви зможете визначитися точніше зі своїми уподобаннями (групами ароматів, які вам підходять), виходячи з вашого характеру і способу життя. Все це важливо при виборі свого нового аромату.

3. Уважно прочитайте опис. Описи до ароматів пишуться не дарма і таким чином, щоб викликати якісь емоції. Якщо вам подобається те, що ви читаєте, це підходить вашому стилю життя і світосприйняттю, аромат вам теж, швидше за все, сподобається. Наприклад, якщо ви – яскрава, сонячна особистість, вам навряд чи підійдуть важкі насичені аромати. Тому читайте опис – він підкаже, чи відповідає аромат вашим смакам.

4. Знайте, які нотки вам підходять. В описі ви напевно зустрінете список нот, з яких складається аромат. Ці нотки, як правило, поділяються на чотири основні сімейства: свіжі, квіткові, деревні і пряні. Якщо ви знаєте, що підходить саме вам, вам буде набагато легше вибрати свій новий парфум.

Свіжі: Це сімейство складається з простих, вишуканих, чистих ноток - будь-яких цитрусових, зелених і органічних (як свіжість океану). Якщо ви хочете почувати себе молодою і активною, вибирайте свіжі аромати.

Квіткові: У цьому сімействі ви зустрінете нотки троянди, лілії, жасмину та інші (це лише найпопулярніші). Також вам можуть попастися квіткові поєднання, такі як фруктові квіткові аромати (наприклад, з нотками полуниці, гранату або гуави) і пряні квіткові (наприклад, з нотками спецій, як ваніль, мускатний горіх або кориця). Тому тут у вас буде досить великий вибір. У цій категорії парфумерії ви знайдете як м'які і ніжні аромати, так і яскраві екзотичні. Найкращим чином квіткові парфуми підходять дуже жіночним особам.

Деревні: Ідеально підходять для людей, які люблять бувати на природі і, в той же час, завжди залишаються вишуканими. У цьому сімействі ви зустрінете нотки сандалу, берези, кедру і інші. Найчастіше деревні аромати лежать в основі чоловічих парфумів, а жіночі будуть скоріше схожі на парфуми унісекс.

Пряні: Аромати цього сімейства не підходять ніжним, субтильним особистостям. Вони дуже яскраві і насичені, і підходять людям чуттєвим, впевненим у собі. У цьому сімействі ви зустрінете нотки ванілі, мускусу, мускатного горіха, коріандру і інші.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас