Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розвиток ринку дитячих іграшок в Україні, на яких постачальників треба звернути увагу?

Розвиток ринку дитячих іграшок в Україні, на яких постачальників треба звернути увагу?

Після нетривалого падіння протягом останніх кількох років збільшився рівень народжуваності в Україні, і у зв’язку з цим збільшився попит на дитячі іграшки для дітей від 5-7 років. Зараз на ринку іграшок спостерігається зростання попиту, оскільки батьки хочуть всебічно розвивати свою малечу. Такий бум на дитячі товари очікується включно до 2020 року, тому виробники іграшок намагаються задовольнити зростаючий попит і постійно представляти новинки для розвитку дітей. Попит на іграшки для дітей до 5 років також помітно зросте у найближчі декілька років. Часто батькам буває складно орієнтуватися в різноманітті іграшок та обрати саме такі ігри, які зацікавлять їх дитину.

Ні для кого не є секретом, що дитина в будь-якому віці повинна розвиватися гармонійно – як фізично, так і емоційно. Вік 5-7 років є особливим у житті кожної дитини, оскільки саме тоді розпочинається підготовка до школи і сама шкільна пора. Тому, починаючи з 5 років, батьки повинні з повною відповідальністю обирати дитячі іграшки та інші пристрої, що виконуватимуть не лише розважальні, а й корисні функції.

Як за приклад можна взяти до уваги такий інтернет-магазин як http://svitmriy.com.ua, тут ви знайдете іграшки оптом для дітей віком від 5 років. В першу чергу, це різноманітні електронні книги, що сприяють всебічному розвитку вашого малюка. Серед них представлені інтерактивні абетки на російській, українській та англійській мовах. За допомогою таких книг ваша дитина швидко освоїть прописні та друковані літери, а також швидко навчиться самостійно читати спочатку по складам, а потім повноцінні слова. Також тут запропоновано математичні книжки, які спочатку допомагають малюку познайомитись з цифрами і почати робити найпростіші задачки. Також тут ви знайдете книжки, які ознайомлять вашу дитину з географією, тваринним світом, космосом та речовинами. Такі іграшки значно розширять кругозір вашої дитини та допоможуть підготуватися до шкільної програми.

Безумовно, не слід забувати і про фізичний розвиток дитини. Наприклад, тут запропоновані різноманітні дитячі іграшки оптом для активного відпочинку, задоволення від гри з якими можна отримувати як у приміщенні, так і на свіжому повітрі. Наприклад, для хлопчиків будуть цікавими набори інструментів, машинки, гелікоптери, кораблі, літаки, набори трансформерів і багато іншого. Дівчаток ми можемо порадувати різноманітною іграшковою побутовою технікою, кухнями, меблями, наборами для гри в доктора чи продавця. Ваша дитина буде всебічно розвиватись та освоювати нові знання граючись.

arbalet-zy-1908-b-v-korobc.jpgЩо стосується школярів з першого класу, то їх можна зацікавити моделями на радіоуправлінні, що представлені в широкому асортименті в нашому магазині. Також дітям 7 років буде цікаво погратися з різноманітними логічними настільними іграми.

Також інтернет-магазини пропонують Вам придбати іграшки на опт та замовити швидку доставку в будь-яку точку України зручною для вас транспортною компанією. Також є можливість самовивозу з промислового ринку «7 кілометр».

Оплату ви можете здійснити готівкою в нашому офісі, переказом на наш рахунок або ж післяплатою в транспортній компанії.

Постачальники контролюють якість та цілісність кожного товару при відправці вам, тому в разі пошкодження цілісності товару радимо звертатися до компанії-перевізника, яка несе відповідальність за пошкодження.

krayinamriy-logo-1478059754.jpgТакож на ринку все частіше магазини пропонують гнучку систему знижок та бонусів для постійних замовників. А досвідчені менеджери проконсультують вас з усіх питань, допоможуть зробити оптимальний вибір та оформити замовлення у найкоротші терміни.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас