Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Яку інтерактивну іграшку купити дитині

Яку інтерактивну іграшку купити дитині
 

Дитинство – це особливий період в житті, коли хочеться вірити в казки, коли можливо все, і все на світі шалено цікаво і захоплююче. В наш час, коли ми були дітьми, вибір різноманітних іграшок був не таким великим. І тому багато сучасних батьків, прагнучи подарувати своєму чаду легке, безтурботне дитинство, повне радощів, обожнюють балувати малюків різноманітними іграми та іграшками, найкращими з яких, безумовно, є інтерактивні іграшки, які з'явилися на ринку порівняно недавно.

Чим інтерактивні іграшки кращі за звичайні?

Давайте уявимо гіпотетичну ситуацію – ви зайшли в магазин і, вирішивши порадувати дочку або сина, купуєте чергову ляльку/машинку. Дитина, звичайно ж, зрадіє новій іграшці, але погравши з нею пару днів, втратить інтерес і відправить її на купу, де вже з десяток таких же іграшок просто лежить без діла. З інтерактивною іграшкою такого ніколи не трапиться. Домашні тварини, музичні книжки, різні музичні інструменти, які взаємодіють з малюком, допоможуть швидше пізнати світ, навчитися багатьом корисним речам і навіть підготуватися до школи. Що з цього всього варто придбати своєму малюку для розвитку?

Інтерактивна книга

Цей винахід точно ніколи не набридне дитині, а ще й до того ж допоможе полюбити читання і книги. Інтерактивні музичні книги створені для того, щоб дитина сама могла послухати улюблену казку, коли захоче, і для того, щоб зробити процес навчання читанню, рахунку або англійській максимально цікавим і захоплюючим для малюків. Можна знайти варіанти, де є безліч казок і віршиків, які озвучуються, а можна придбати книгу з рухомими частинами – вікнами, дверима і т.д.

Домашній вихованець

Якщо ваша дитина вже замучила вас своїми проханнями завести котика чи песика, а вам і так катастрофічно не вистачає часу на догляд і турботу ще й про вихованця, тоді ваші суперечки ще довго будуть просто заходити в глухий кут. Як вирішення питання можна придбати дитині інтерактивного домашнього вихованця, за яким так легко і приємно доглядати. До слова, інтерактивні домашні вихованці дуже емоційні і допоможуть вашому малюкові навчитися краще висловлювати свої почуття і емоції, а також просто спілкуватися і взаємодіяти з домашнім улюбленцем.

Пупси і ляльки

Кожна маленька дівчинка мріє мати інтерактивну ляльку, яка не просто чудово виглядає, але і може їсти, розмовляти, спати, співати пісні, ходити в туалет і безліч інших речей, прямо як справжній пупс. Такий подарунок – просто мрія кожної юної принцеси. До того ж, деякі такі ляльки ще можуть розповідати казки і допомагати вивчати віршики, тренуючи пам'ять малятка.

Робот

Хлопцям пупси і ляльки зовсім не цікаві, їх здивувати можна чимось складнішим. Як, наприклад, справжній міні-робот, який крім виконання певних команд, може сам долати різні перешкоди на своєму шляху, вже точно викличе масу захоплення у хлопчиська, хоча у його батька, швидше за все, теж. Це справжня знахідка, в яку закохуються всі хлопчики. До слова, міні-робота можна перепрограмувати, якщо захочеться, а заодно буде корисна практика в освоєнні професії майбутнього.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас