Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Готуй сани влітку, а дачу до відпочинку – навесні

Готуй сани влітку, а дачу до відпочинку – навесні
 

Хоч весна тільки наступила, за прогнозами синоптиків вона обіцяє бути ранньою і дуже теплою, а значить, всього через кілька тижнів вже можна буде дозволити собі поїхати на дачу, посмажити шашлики – за зиму всі по них шалено скучили.

Що потрібно для відмінного відпочинку на дачі?

Компанія близьких друзів, гарний настрій і місце, де можна посидіти. Якщо з першими двома пунктами все вирішити заздалегідь не можна, то про затишні місця для сидіння можна потурбуватися заздалегідь. Відмінним варіантом для літнього відпочинку на дачі стануть дачні гойдалки, крісла-мішки і різноманітні плетені меблі з ротангу. Як варіант, можна купити підвісне крісло кокон – в ньому вам буде неймовірно зручно і приємно насолоджуватися відпочинком на природі, читати книгу і просто відпочивати, слухаючи улюблену музику. Що з цього краще вибрати для дачі?

Кожен з перерахованих варіантів – прекрасне рішення, і при виборі варто більше орієнтуватися на власні переваги і деякі особливості виробів. Так, наприклад, на великій гойдалці зможуть сісти максимум 3 людини, всім іншим же гостям доведеться обходитися стільцями, але для відпочинку в тісному сімейному колі така ідея цілком застосовна. До того ж, для комфортного відпочинку вам знадобиться подушка, матрацик або якась підстилка на гойдалку, щоб на ній було зручніше сидіти. Залишати все це на вулиці ніяк не можна, тому кожен раз вам доведеться по приїзду спочатку протирати гойдалку, потім застеляти, а після – прибирати все назад. Саму ж гойдалку транспортувати дуже складно, тому завжди залишається ризик, що її можуть просто вкрасти під час вашої відсутності.

Крісла-мішки обожнюють багато людей, їх можна сміливо назвати одним з найбільш зручних варіантів для повного релаксу та відпочинку. А найбільша перевага в тому, що на такому кріслі зручно як лежати, так і сидіти людям різного зросту та комплекції, завдяки чому кожному вашому гостю буде дуже приємно і комфортно. До того ж, вони не вибагливі у догляді – крісло мішок можна ставити на траву, і навіть якщо воно забрудниться, вам буде потрібно лише зняти верхній чохол, випрати в машинці і знову насолоджуватися зручністю бескаркасного крісла. Плюс, їх легко переміщати з місця на місце, так що, їдучи з дачі, на те, щоб прибрати їх в будинок, піде всього пару хвилин.

Крісла з ротангу підкорюють не тільки своєю зручністю, але і красою. Їх мінус в тому, що при підвищеній вологості їх необхідно прибирати в приміщення. Подушки з крісел також необхідно постійно прати, але зробити це так само нескладно, як і з кріслами-мішками. Але врахуйте, що навіть під час відпочинку таке крісло краще розташовувати на рівній поверхні в тіні, наприклад, на веранді. Проте такі меблі наповнять вашу дачу атмосферою затишку і стануть справжньою окрасою вашого саду!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас