Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сила Helen Harper Wings Ultra Top Dry або чого хоче жінка

Сила Helen Harper Wings Ultra Top Dry або чого хоче жінка
 

У кожної жінки є дні, коли відчуття свіжості для неї особливо важливе. Helen Harper Wings Ultra Top Dry – Прокладки, з якими ви завжди будете впевнені в своїй бездоганності.

Європейський виробник вивчив всі вимоги жінок до прокладок і створив Helen Harper Wings Ultra Top Dry. 6 якостей цих прокладок допоможуть тобі відчувати себе захищеною в будь-які дні.

1. Надійні: не підведуть вас навіть при найінтенсивніших виділеннях. Липкий шар щільно закріпює прокладку до поверхні, тому немає ризику, що вона зміститься.

2. Супертонкі: всього 3 мм, а рівень поглинання вологи не поступається товстим прокладкам. Захист в 4 рази вище, ніж зі звичайними прокладками.

3. Непомітні: анатомічна форма настільки точно повторює контури тіла, що тобі не потрібно думати, що одягнути в ці дні. Одягайся, як хочеш, прокладка непомітна навіть під облягаючими слінгами.

4. Завжди сухі: унікальний пористий верхній шар з дрібними воронкоподібними отворами миттєво пропускає рідину всередину і відразу ж перетворює її на гель. В результаті верхній шар прокладки завжди сухий.

5. Дихаючі: прокладка не випускає рідину назовні, але при цьому кожен її шар пропускає повітря. Дихаюча структура забезпечує здоровий мікроклімат, перешкоджає розвитку ряду бактерій.

6. Приємні до тіла Гіпоалергенні матеріали викликають тільки комфортні відчуття. Природність – ось що ви будете відчувати з прокладками Helen Harper Wings Ultra Top Dry.

Впевненість прокладає шлях до успіху. Відчувайте себе захищеною і будьте впевнені, у вас все вийде!
Назва шт/уп
Helen Harper Wings Ultra Top Dry Normal 10
Helen Harper Wings Ultra Top Dry Super 8

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас