Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вибираємо святкову сукню для маленької принцеси

Вибираємо святкову сукню для маленької принцеси
 

Немає нічого милішого за маленьку принцесу в нарядному платтячку! Якщо і у вас росте маленька модниця, повірте, приводів одягти шикарне сукню у неї буде чимало. Свята в дитсадку та школі, сімейні свята, дні народження, весілля та інші урочистості – на цих заходах ваша донька захоче виглядати на всі 100%. Та й в принципі, 2-3 шикарні сукні – маст-хев в гардеробі кожної модниці, навіть такої маленької.

Отже, ви вирішили оновити гардероб крихітки і поповнити його шикарною обновкою – вечірньою сукнею для дівчинки. Як її вибрати, щоб не прогадати? Адже коштувати вона може чимало, і зовсім не хочеться, щоб вона припадала пилом після цього в шафі.

Скільки суконь на вихід має бути у маленької модниці?

Як ми вже говорили, дівчинці потрібно мінімум 2-3 таких наряди. По-перше, щоб не ходити на свята постійно в одному і тому ж самому. По-друге, якщо у модниці буде вибір, ваші збори на свято або захід не будуть супроводжуватися скандалами а-ля «Не хочу це одягати!». По-третє, якщо ви заплануєте сімейну фотосесію, ваша маленька принцеса зможе пофотографуватися в різних образах, а не тільки в одному.

Як вибрати найкращу сукню, яка сподобається і вам, і вашій маленькій принцесі?

Матеріал. Як правило, для пошиття дитячих святкових суконь використовуються атлас, фатин, шифон. Звичайно ж, ці матеріали натуральними не назвеш. Але нарядна сукня – не повсякденний одяг, тому синтетика тут цілком доречна. Крім того, такі матеріали, як правило, менше мнуться і довше носяться, тому це ще й практично. Головне, при виборі платтячка зверніть увагу, щоб тканина не кололась і не подразнювала шкіру.

Якість. Як і при покупці будь-якого іншого дитячого одягу, при виборі сукні для дівчинки зверніть увагу на якість її виконання: рівні міцні шви, пришиті, а не приклеєні ґудзики і намистини, працююча фурнітура (змійки і інші застібки).

Колір сукні. Найбільш універсальними для святкових дитячих суконь вважаються всілякі пастельні відтінки. Якщо ж ви хочете чогось яскравішого і цікавішого, можна вибрати і яскраву або темну сукню, а також з принтом або візерунком. У цьому випадку вибирайте наряд як для себе, орієнтуючись на кольоротип зовнішності доньки. Наприклад, темненьким дівчаткам підійдуть сукні яскравих відтінків, в той час як світленькі ефектніше виглядатимуть в нарядах глибших тонів.

І пам'ятайте: в будь-якому випадку ви повинні підключити доньку до вибору вбрання. Дозвольте маленькій модниці брати участь у виборі сукні – для неї це стане справжнім святом. Плюс, носити її вона буде з набагато більшим задоволенням! Та й в принципі, нарядна сукня, як і інший одяг дівчинки, неодмінно має підкреслювати її індивідуальність. А якщо вам не подобається те, що хоче дитина, виберіть кілька моделей, які ви вважаєте гідними, і попросіть дівчинку вибрати з них.

Догляд та зберігання дитячого сукні

- Строго дотримуйтесь рекомендацій виробника по догляду за виробом. Не можна прати його в машинці, якщо йому показане тільки ручне прання, і не періть зовсім, якщо допустима тільки хімчистка.

- Не сушіть сукню на батареї, давайте їй природно висохнути на вішалці.

- Зберігайте платтячко в чохлі, звичайно ж, в шафі, щоб захистити його від попадання пилу і прямих сонячних променів.

Звичайно, походи з дитиною по магазинах виснажують. В пошуках нової сукні для своєї маленької модниці, завітайте в інтернет-магазин "Топ-Бебі" -  top-baby.com.ua , де у великому асортименті представлені неймовірно стильні і розкішні платтячка для дівчат. Тут вас порадують демократичні ціни і сучасні модні дизайни суконь для дівчат, серед яких ваша маленька принцеса неодмінно обере свій ідеальний наряд!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас