Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зрозуміти, чи потрібен вам смарт-годинник?

Як зрозуміти, чи потрібен вам смарт-годинник?
 

У наш час гаджети настільки проникли в наше життя, що уявити сучасну людину без смартфона, ноутбука і планшета просто неможливо. Більш того, сьогодні навіть діти ходять в школу зі смартфонами і користуються планшетами крутіше за батьків. Час іде, технології розвиваються, і такий гаджет, як смарт-годинник, який зовсім недавно швидше вважали розвагою для гиків, сьогодні з кожним днем все більше завойовує свою популярність. Експерти it-індустрії впевнені, що пройде всього рік-два, і цей гаджет буде абсолютно у кожного.

Чи потрібен вам смарт годинник?

Розумний годинник дуже функціональний, з його допомогою можна не тільки стежити за часом, але і переглядати повідомлення з телефону і читати їх, не дістаючи свій смартфон зайвий раз з кишені. До того ж, вони включають функції фітнес-трекера, будильника, а деякі навіть мають gps-трекер. Останнє особливо зручно для відстеження місця знаходження дитини в будь-який час. А ще деякі моделі здатні відстежувати ваші режими сну – з такою функцією ви завжди будете висипатися і легко вставати вранці.

Так, смарт годинник – річ дуже практична і зручна, але як зрозуміти, що він дійсно потрібен, а не лежатиме після покупки в шафі і припадатиме пилом? Досить просто – погляньте на свої зап'ястя, чи є там годинник або браслети? Якщо так, то і таким гаджетом ви будете користуватися обов'язково, якщо немає, то, швидше за все, навіть новий цікавий годинник, коли ви з ним награєтеся, незабаром відправиться в стіл, де лежать інші не затребувані аксесуари.

Як вибрати смарт годинник?

Сьогодні досить багато компаній готові запропонувати своїм клієнтам цікаві рішення. Що з цього вибрати? Тут все залежить від ваших особистих потреб. Просто подумайте, чи вам дійсно необхідно, щоб годинник виконував роль пульта від телевізора і т.д? Це перший параметр, від якого залежить ціна і надійність виробу.

Другий аспект – це, звісно, дизайн. Годинник – це не браслет, який можна легко сховати під одягом, тому вибираючи смарт годинник, зверніть особливу увагу на дизайн, щоб він підходив до більшої частини вашого одягу.

І останнє – це операційна система. Так як смарт годинник припускає підключення до вашого смартфону, то звісно його краще брати тієї ж марки або з тією ж операційною системою, тоді проблем з інтеграцією у вас не виникне.

Для дітей, звісно, краще всього брати яскраві красиві моделі, щоб дитина носила годинник із задоволенням. Також добре, якщо така модель буде стійкою до ударів і водонепроникною, щоб годинник прослужив якомога довше.

Приємних покупок!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас