Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Мультиварки Moulinex: готувати щодня легко!

Мультиварки Moulinex: готувати щодня легко!
 

Ідеальне співвідношення смаку, якості та користі можна знайти тільки в домашній кухні. Ось тільки часу на домашнє готування завжди не вистачає. Тому багато хто з нас хотіли б навчитися готувати в два рази швидше.

Moulinex знає, як правильно підійти до домашньої кухні, щоб страви були смачними, корисними, і при цьому часу витрачалося набагато менше, ніж при приготуванні на звичайній плиті.

Технологія економії часу

Мультиварки-скороварки французької ТМ Moulinex серії СЕ50х (моделі СЕ500, СЕ501, СЕ502, СЕ503) і унікальна Cook4me CE7011 справляються з кухонними завданнями вдвічі швидше, ніж звичні плита і духовка. Головний секрет – можливість готувати під тиском. Мультиварка сама підбирає правильний час і температуру для приготування під тиском обраної страви. Поставивши борщ, бульйон, холодець або голубці, ви зможете подати їх до столу набагато раніше, ніж якби варити і тушкувати довелося, як зазвичай, на плиті.

Автоматичні функції: повний контроль, ідеальний результат

Залежно від моделі, в мультиварках-скороварках Moulinex є від 21 до 37 функцій, з яких більшість – автоматичні. Наприклад, свіжий йогурт можна приготувати всього одним натисканням на кнопку спеціальної програми. Так само легко варяться молочні каші або страви дитячого меню. Багато програм дозволяють вибирати вручну температуру і час готування. Більш того, в меню деяких моделей мультиварок-скороварок цієї серії є функція автоматичного приготування за типом продуктів (Овочі, Риба, М'ясо/Бобові). Це полегшує готування м'яса, риби і овочів – базових продуктів домашньої кухні при правильній температурі і передвстановленому часу для кращого збереження багатьох корисних вітамінів і мікроелементів в продуктах.

Ручний режим: для справжніх шеф-кухарів

Якщо ви хочете самі контролювати процес приготування і навіть періодично помішувати продукти в мультиварці, це можливо. Спеціально для таких завдань є ручний режим «Мультишеф». Він дозволяє самому вибрати необхідну температуру і час приготування будь-яких страв вручну. Таким чином, кришку можна відкривати в будь-який момент, щоб помішувати, підсолювати або просто наглядати за приготуванням.

Прокидайтеся, ваш сніданок вже готовий

Любите з ранку поспати, доручіть приготувати сніданок мультиварці-скороварці. Використовуйте для цього функцію «Відкладений старт». Завантажте всі інгредієнти з вечора і задайте час старту. Тоді вранці буде ще приємніше прокидатися від аромату свіжоприготованого гарячого сніданку в вашій мультиварці-скороварці. Ще одна корисна можливість – автоматичний підігрів до 24 годин. Якщо ви приготували блюдо до святкового столу, а гості затримуються, мультиварка-скороварка буде підтримувати приготовлену смакоту гарячою до їхнього приходу.

Розумна кухонна техніка, з якою легко

Перша розумна мультиварка-скороварка від Moulinex Cook4me CE7011 – одна з найшвидших і найбільших на ринку України. Її потужність – 1200 Вт, розмір чаші – 6 літрів, що дозволяє приготувати вечерю на всю сім'ю. Cook4me CE7011 варить, смажить, тушкує, пече, запікає та готує на пару. Смачні страви домашньої кухні: супи, борщі, каші, плов, йогурт, печеня, випічка та десерти завжди будуть на вашому столі. Всього лише одна кнопка управління turn&click дозволить розширити ваш раціон на більш ніж 100 різноманітних страв. Мультиварка-скороварка готує їх автоматично завдяки 100 запрограмованим рецептам. Є продукти, наприклад, м'ясо, риба, крупи, але ви не можете визначитися зі стравою? Cook4me CE7011 легко впорається з цим завданням: вона запропонує вам найкращі рецепти, виходячи з обраних інгредієнтів.

Кожна мультиварка-скороварка Moulinex серії СЕ50х легка в догляді і комфортна у використанні. Яку з моделей ви б не вибрали, це буде оптимальне поєднання бездоганної якості, стилю і найкращих технічних можливостей від знаменитого французького бренду. Дизайн і колірна гамма задовольнять запити найвимогливіших господинь, при цьому будь-яка мультиварка-скороварка Moulinex підійде під інтер'єр сучасної кухні.

Кожен день нові страви

Сміливо створюйте смачні і корисні страви з подарунковою Книгою рецептів, розробленою шеф-кухарями спеціально для моделей мультиварок-скороварок Moulinex серії СЕ50х. До ваших послуг 60 варіантів повсякденного меню: експериментуйте, фантазуйте, додавайте нові інгредієнти, і у вас все вийде! Мультиварка-скороварка від Moulinex зробить життя смачнішим, а близькі обов'язково оцінять ваші кулінарні таланти.

Moulinex – готувати легко!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас