Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що покласти в сумку для підгузників

Що покласти в сумку для підгузників

Ваша сумочка для підгузників важить тонну і тріщить по швах кожен раз, коли ви виходите з малюком? Насправді немає необхідності носити з собою стільки речей. Всього декілька дрібниць можна назвати дійсно необхідними під час виходів з крихіткою – без них дійсно ніяк. Просто переконайтеся, що кожен раз пакуєте сумку для підгузників заново, коли повертаєтеся додому, щоб все необхідне завжди мати при собі, а мотлох не займав дорогоцінний простір в сумочці.

Речі першої необхідності, або що обов'язково потрібно покласти в сумку для підгузників

Підгузки. Це очевидно, і вони дійсно є річчю першої необхідності під час виходів з малюком. В інтернет-магазині http://pelenka.in.ua/podguzniki-i-pelenki/podguzniki-dlya-novorogdennykh/ ви зможете вибрати і купити найкращі памперси для свого малюка в Києві і з доставкою по Україні. А ось, скільки підгузників взяти з собою – це вже залежить від тривалості планованої прогулянки і стану здоров'я крихітки (запор, діарея і т.д.). І не забувайте про важливе правило «+1 підгузник»: розрахувавши необхідну кількість підгузників, покладіть в сумочку на один більше.

Вологі серветки. Покладіть їх в пластиковий пакет, що закривається, або контейнер, а не просто кидайте в сумку. Це допоможе вберегти їх від висихання і забруднення дрібним сміттям з сумочки в разі, якщо наклейка, що закриває пачку, відкриється. Вологі серветки – ще один маст-хев в сумці для підгузників, адже ними ви зможете не тільки витирати малюка і свої руки перед зміною підгузника, а й «умити» дитину і її ручки перед їжею і після неї, очистити одяг, іграшки та інші предмети.

Крем або мазь для підгузників. Завжди тримайте один тюбик крему або мазі з собою, наносіть засіб товстим шаром, щоб він служив захисним бар'єром між підгузником і ніжною шкірою малюка. Крем або мазь допоможе запобігти появі пелюшкового дерматиту або заспокоїти подразнену шкіру, якщо малюк вже страждає від нього.

Пелюшка. На щастя, ця дрібниця часто йде в комплекті з сумкою для підгузників. Не виходьте з дому без неї, особливо, якщо ви відправляєтеся кудись, де немає спеціального місця для зміни підгузників. Якщо пелюшки в комплекті не було, купіть нову, але вона повинна бути такою, що миється або легко відпирається. Також обов'язково вона має бути непромокаючою, щоб захистити меблі та інші поверхні, на яких ви можете міняти підгузник малюкові.

Решта дрібниць. Залежно від того, як довго ви збираєтеся бути не вдома, вам також можуть знадобитися інші дрібниці: слюнявчик, рушник, пакет, що закривається, для брудних речей, пляшечка з молоком або сумішшю і т.д. Також не завадить запасний комплект одягу для малюка і вода і перекус для вас. А якщо ви не берете з собою окремо свою сумочку, то не забудьте покласти в кишеньку сумки для підгузників гаманець, ключі і телефон.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас