Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

У що одягати дитину навесні

У що одягати дитину навесні
 

Весна, нарешті, радує нас яскравими сонячними днями, і дітвора з величезним задоволенням гуляє на вулиці, адже можна вже не одягати ці громіздкі зимові куртки та взуття. Але, не дивлячись на те, що вже добряче потеплішало, весна все ж не обходиться без своїх сюрпризів – похмурих днів з дощем або холодним вітром. У такі моменти дуже важливо захистити малюка від сюрпризів весняної погоди. У що ж одягати дитину навесні, щоб вона і не замерзла, і не перегрілася?

Верх

Базовий шар і ще один шар зверху

Яскрава утеплена жилетка – відмінний варіант на весну. Її можна носити поверх легкого светрика в теплу погоду або одягти навіть поверх вітровки в холодну, мокру або вітряну. В ідеалі постарайтеся підібрати жилетку з матеріалу, який легко миється або переться, так як дітки на вулиці поводяться дуже активно. У будь-якому випадку, більшість таких жилетів можна прати в пральній машині при 30°С.

Верхній одяг

Багатошаровість - ключове правило на весну. Хорошим вибором стане утеплена флісова толстовка або курточка – вона буде і теплою, і зручною, і негроміздкою. На теплу немінливу погоду добре підійде джемпер або кардиган, в верхньому одязі немає необхідності.

Низ

Для дівчаток на весну ідеальним рішенням стануть легінси з домішкою вовни, які дадуть можливість тілу дихати, дитині – вільно рухатися і будуть досить теплими. Плюс, до них можна одягти спідницю або платтячко. Хлопчикам можна підібрати ширші штанці, але також з домішкою вовни, так як весна – все одно не літо, і навіть в найтепліші дні не варто одягатися занадто легко.

Головний убір

Навесні сонце також може бути досить агресивним, тому в теплі дні одягайте на голову дитини легку бавовняну панамку. Вона захистить і шкіру малюка від згоряння, коли через прохолодний вітер це не відчувається.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас