Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Актуальне чоловіче взуття на літо 2017: стильно, оригінально і зручно

Актуальне чоловіче взуття на літо 2017: стильно, оригінально і зручно
 

Модне чоловіче взуття цього року сильно відрізняється від колекцій минулого, і можемо сказати, що нарешті чоловіки можуть зітхнути з полегшенням, тому що всі популярні моделі в цьому році відрізняє зручність, комфорт і практичність. Саме на цьому багато модних будинків зробили свій першочерговий акцент. Ті ж моделі, які були на піку популярності в минулому році, можна зустріти і в новому сезоні, однак тепер найстильніші рішення від іменитих будинків не тільки зручні, але і виглядають значно яскравіше і цікавіше.

Говорячи про новинки та тренди в чоловічому взутті літа 2017 року, сміливо можна зробити один висновок – в цьому сезоні неймовірно популярне змішання кількох або протилежних стилів: шику і простоти, елегантності і практичності, класики і спорту.

Відмінною рисою трендового чоловічого взуття на літо в цьому сезоні стало те, що практично всі модні будинки зробили акцент на комфорті, вибравши для своїх виробів виключно якісні і стійкі матеріали, як нубук, шкіра, замша і текстиль. Якщо говорити про актуальні акценти, то в тренді всі вироби з перфорованих матеріалів, з яскравим декором у вигляді принтів або вишивки і без нього, і обов'язково зі шнурками, які роблять будь-який вид взуття більш універсальним, завдяки чому стало дуже легко і просто поєднувати улюблену пару практично з будь-яким одягом.

Яке взуття придбати на літо

Шльопанці – це, звичайно, зручно і практично, але погодьтеся, далеко не завжди вони доречні. Навіть відправляючись на відпочинок, краще обзавестися 2-3 парами взуття, серед яких просто зобов'язане знайтися місце стильним сандаліям зі шкіри або замші в грецькому стилі, в яких вам буде зручно просто прогулюватися. До того ж їх же ви зможете носити на неофіційні зустрічі і просто в якості повсякденного взуття на роботу.

Якщо офісний дрес-код не дозволяє носити сандалі, а туфлі просто жахливо набридли, тоді зверніть увагу на трендові мокасини і лофери, які чудово поєднуються з діловим і повсякденним стилем, а їхня легкість і зручність подарують вам комфорт на весь день.

Спортивний стиль в моді не тільки у жінок, але і у чоловіків, та й заняття спортом і здоровий спосіб життя ось уже який рік на піку популярності. А тому, плануючи свій гардероб на літо, не забудьте і про пару стильних і зручних кросівок. Торгові марки Adidas і Nike запропонували вельми цікаві моделі на літо 2017, які закохують в себе з першого погляду, а їхня зручність і бездоганна якість змусять полюбити ранкові пробіжки ще більше. Серед найбільш актуальних варіантів – вироби в яскравих і насичених тонах, і їхня протилежність – чорно-сіро-біла класика, яка підійде під будь-який одяг.

Туфлі – це те, що повинно бути в гардеробі кожного чоловіка. Якщо хочете бути в тренді, тоді на цій покупці не варто економити. Рекомендуємо віддати перевагу класичній моделі на невеликому каблуці зі шкіри або нубуку. Дорогі якісні туфлі – візитна картка впевненого в собі чоловіка, який цінує комфорт понад усе.

Різноманітність трендового взуття літнього сезону 2017 року для чоловіків дійсно дозволяє з легкістю підібрати гарний, цікавий, стильний і головне комфортний варіант для будь-якої ситуації. Що з цього вибрати, вирішувати вам, можемо лише порекомендувати: відмовтеся від старих стереотипів, сміливо експериментуйте, і ваш стильний образ не залишиться непоміченим.

Приємних покупок!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас