Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Модні прикраси: що носити влітку 2017 року

Модні прикраси: що носити влітку 2017 року
 

Скромність прикрашає дівчину?! Це не наша історія в цьому році, так як на піку популярності яскраві помітні і масивні прикраси, які підкреслюють індивідуальність і стиль кожної представниці прекрасної статі! Об'ємні браслети, великі підвіски, помітні кольє і намиста, довгі сережки-люстри, великі кільця, можливо відразу на кілька пальців, оригінальні брошки і шпильки – все це неодмінно прикрасить ваш літній образ, якщо знати, як правильно носити прикраси в цьому році.

До слова, особливим попитом в цьому сезоні користуються прикраси ручної роботи, наприклад, можна переплести великий ланцюг з намистом або прикрасити улюблений браслет більш масивними підвісками і намистинами. Також актуальні різноманітні прикраси зі шкіри, текстилю, пластику та металу, в поєднанні з напівдорогоцінним камінням.

У цьому сезоні сміливо можна сказати одне – різноманітна біжутерія більш актуальна, ніж ювелірні прикраси, при цьому вироби від сучасних дизайнерів за своєю красою і майстерністю багато в чому перевершують прикраси з дорогоцінних каменів і металів, правда, за деякі вироби доведеться віддати значно більше, ніж за ювелірну прикрасу.

Що ж стосується стилістичної спрямованості трендових прикрас на літо 2017, то тут певного стилю немає, так що можна носити абсолютно будь-які вироби, які вам більше до душі, головне щоб вони були об'ємними і масивними. Також в тренді композиції з декількох виробів – саме вони, на думку дизайнерів, найкраще підкреслюють індивідуальний стиль і характер своєї власниці, проте поєднувати такі прикраси варто дуже акуратно, щоб не переборщити і після не виглядати як новорічна ялинка.

Як носити прикраси влітку 2017

Щоб виглядати стильно і привабливо в трендових прикрасах цього сезону, варто запам'ятати і слідувати цим правилам:

- одягаючи масивне помітне намисто, кольє або іншу прикрасу на шию, одяг повинен бути максимально простим;

- яскравий виріб краще вибирати з більш простим нехитрим дизайном або в класичному стилі, однотонний виріб, навпаки, повинен мати більш оригінальний незвичайний дизайн;

- масивні прикраси з натуральних каменів добре виглядають тільки у вечірній час;

- не забувайте про свій вік і фігуру: чим старше жінка, тим масивніша і довша прикраса має бути на ній – це підкреслить її статус, а терндітним молодим дівчатам варто вибирати щось простіше, з більш тонкими ланцюжками і середнім камінням;

- одягаючи масивне кольє, відмовтеся від громіздких сережок, браслетів і кілець – акцент в образі повинен бути один;

- масивні браслети з намистинами в цьому сезоні найкраще поєднувати з одягом в стилі casual, вироби зі шкіри дизайнери рекомендують носити з джинсами, можна одягати і кілька браслетів відразу – особливо актуальне таке рішення в поєднанні з образом в стилі бохо;

- якщо хочете підкреслити красу шиї, тоді сережки-люстри з великим помітним камінням стануть найкращим рішенням, та одягаючи їх, варто відмовитися від будь-яких прикрас на шию;

- каблучка з великим каменем посередині – це хіт сезону, однак одягаючи його, від інших кілець краще відмовитися, якщо ж хочеться одягти декілька кілець, тоді віддайте перевагу кільцям-близнюкам (однакові кільця різних розмірів), їх можна носити як всі разом на одному пальці , так і рівномірно розподіливши на різних пальцях і фалангах.

У цьому році також особливим інтересом користуються оригінальні брошки, шпильки і гребені для волосся з намистинами і камінням, які стануть чудовим доповненням будь-якої зачіски, правда, коштують вони чимало, тому краще спробувати зробити таку прикрасу своїми руками.

Носіть прикраси із задоволенням, нехай вони піднімають вам настрій, і не забувайте про почуття міри, тоді ваш образ буде гармонійним і стильним!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас