Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Важливі дрібниці для великої подорожі

Важливі дрібниці для великої подорожі
 

Напевно у кожного мандрівника хоча б раз в житті траплялася жахлива поїздка, адже довга дорога, що вимотуєж, цілком здатна затьмарити відпочинок. І хоч не завжди все можна спланувати ідеально, щоб подорож залишила тільки приємні враження, ми підготували невеликий список речей, які завжди будуть корисні в дорозі.

Вода. Перше, про що потрібно подумати, це питна вода. У жарку пору року потрібно пити багато рідини – як мінімум 2 літри на день. А при тривалих подорожах можете сміливо подвоїти це число. Якщо ж ви збираєтеся їхати за кордон, вода допоможе вам благополучно пережити акліматизацію і почуватися чудово.

Музика. Не забудьте взяти навушники, тому що ніщо так не піднімає настрій, як улюблена музика. Подорож стане набагато веселішою в компанії улюблених виконавців.

Корисні ласощі. Під час довгих поїздок почуття голоду може застати зненацька, тому завжди потрібно мати з собою запас снеків для відновлення енергії і поліпшення настрою. Тут дуже до речними будуть злакові батончики від АХА, багаті на вітаміни та поживні речовини. А для більш ситного і домашнього перекусу в дорозі відмінною альтернативою стануть каші моментального приготування AXA.

Книга. Якщо ви давно планували почитати, але все ніяк не знаходили на це час, то поїздка стане саме тим випадком. За захоплюючим читанням час пролетить непомітно. А ще – у книги не сідає батарейка.

Хобі. Займіться улюбленою справою. Якщо ви любите малювати, писати вірші, захоплюєтеся фотографією або у вас є інше хобі, то, можливо, саме в вагоні поїзда або в салоні автомобіля до вас прийде натхнення, яке ви так давно шукали. Так що обов'язково покладіть в рюкзак блокнот з ручкою або фотоапарат.

Пам'ятайте, подорож починається з дороги. Щоб ваш відпочинок завжди був приємним і легким, потрібно продумати не тільки те, що ви будете робити, коли приїдете на місце, але і як з максимальним комфортом провести час у дорозі.

Подорожуйте в задоволення!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас