Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як сучасній жінці залишатися чарівною в такому швидкому темпі життя?

Як сучасній жінці залишатися чарівною в такому швидкому темпі життя?
 

У сучасному суспільстві заняття жінки вже давно не обмежуються домашнім порогом. У шаленому темпі життя представниці прекрасної статі справляються з величезною кількістю завдань кожен день. На тендітних плечах сучасної жінки лежить робота, вона займається самореалізацією, виховує дитину, підтримує свій зовнішній вигляд, зберігає домашній затишок. Як в такому швидкому темпі життя відчувати себе повною енергії і залишатися чарівною? 3 простих поради допоможуть кожен день прокидатися з посмішкою і ловити захоплені погляди протилежної статі!

1. Займайтеся спортом

Вже давно доведено, що фізичні вправи стимулюють вироблення ендорфіну – гормону щастя. Крім того, не секрет, що регулярні заняття спортом значно підвищують самооцінку і надають впевненості в собі. Неважливо, якими саме ви будете займатися фізичними вправами: ранковий біг, фітнес, аеробіка або силові вправи – гарний настрій і здоровий сон гарантовано. До того ж, дуже скоро відкривається літній сезон, і спорт допоможе вам підтримати свою фігуру в тонусі!

2. Правильно харчуйтеся

Правильне харчування - обов'язковий пункт для успішної жінки. Адже від цього залежить не тільки ваша фігура, а також стан шкіри, волосся, нігтів, і загальне самопочуття. У поспіху на роботу ми часто нехтуємо найважливішим прийомом їжі – сніданком, але ж саме вранці нам просто необхідно зарядитися вітамінами на весь день. Щоб скрізь встигати, але при цьому залишатися бадьорою і енергійною, можна снідати традиційними мюслі AXA 4 злаки. Вони містять корисні вітаміни і мінерали для заряду бадьорості, а їх приготування займає не більше 5 хвилин. Більш того, в мюслі AXA всі інгредієнти натуральні на 100%, так що в будь-яку пору року можна не відмовляти собі в улюблених фруктах. І це при тому, що вони не містять добавок, барвників і ароматизаторів. Правильне харчування може бути смачним і відповідати швидкому ритму життя сучасної жінки! У комплексі з овочами, свіжими фруктами і зеленню, а також білковими продуктами, правильне харчування допоможе підтримати гарний колір шкіри, силу волосся, і гарний настрій щодня.

3. Не забувайте відпочивати

Сучасній жінці необхідно бути відповідальним працівником, уважною матір'ю і прекрасною дружиною. У гонитві за самореалізацією і бажанням «встигнути все» відпочинок часто відкладається «на потім», а результат – постійна втома і проблеми зі здоров'ям. Щоб завжди залишатися енергійною і повною сил, ні в якому разі не можна нехтувати щоденним відпочинком. Всього лише 1 година на день, призначена для того, щоб перевести дух і розслабитися, набагато покращить ваш емоційний фон і підготує до щоденних завдань. А здоровий 8-годинний сон допоможе зберегти свіжий зовнішній вигляд і чисту голову.

Всі ці поради безумовно є важливими для успішної сучасної жінки. Упевнена в собі, сильна і здорова, вона готова до нових завдань кожен день, залишаючись хорошою мамою, чудесним працівником і прекрасною дружиною. Крім усього перерахованого, не забувайте про позитивні емоції! Оточуйте себе людьми, які створюють вам настрій, речами, які вам приємні, і не забувайте сміятися!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас