Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Батька 2017: як влаштувати свято татові

День Батька 2017: як влаштувати свято татові
 

День Батька у нас почав святкуватися відносно недавно і ще не набрав такої популярності, як в інших країнах. Проте, третя неділя червня – хороший привід показати нашим татусям, наскільки ми їх любимо. Не знаєте, як відзначити День Тата в цьому році? Ми поділимося з вами порадами самих татусів про те, яким вони бачать своє ідеальне свято.

Ідеальний День Батька на думку татусів

1. Нічого не вимагайте від тата. У цей день татусі хочуть просто розслабитися і відпочити: нікуди не поспішати, ніяких зобов'язань і чітких планів, ніяких справ по дому... Навіть якщо ви приготували для тата розважальну програму, він хоче не прив'язуватися до часу або графіку, а робити все не поспішаючи і в задоволення.

2. Проведіть час разом. Що може бути краще, ніж добре провести час всією сім'єю? Забудьте на один день про прибирання, готування і інші справи. Вийдіть всі разом з дому: сходіть в парк, на пікнік, в кіно, на футбол або іншу гру... Погуляйте разом, поділіться тим, що у вас зараз відбувається в житті, чого ви хочете, про що мрієте... Такий день тато точно запам'ятає надовго!

3. Створіть романтику. День Тата – не просто привід відзначити чоловіка як здобувача і батька ваших дітей. Приділіть йому увагу як партнеру, коханцю і вашому найкращому другові. Дайте йому відчути себе особливим, похваліть за все, що він робить, розкажіть, наскільки ви його любите і дякуєте. Підготуйте для нього і сексуальний сюрприз з самого ранку і приділяйте час протягом всього дня, показуючи, як ви любите свого чоловіка.

4. Зосередьтеся на його інтересах. Замість того щоб планувати все за тата, зробіть йому подарунок і дайте свободу вибору. Нехай він вирішить, як хоче провести цей день, чим зайнятися, куди піти. Якщо він – спортивний уболівальник, сходіть з ним на гру. Тато любить риболовлю? Ви можете відправитися до озера або річки всією сім'єю. А якщо він хоче провести час наодинці з собою і відпочити, дайте йому таку можливість. Він на це заслуговує!

5. Хваліть тата. Чоловіки дуже люблять, коли їх цінують і хвалять. Підготуйте з дітками для нього листівку, в якій буде сказано, як ви цінуєте все, що він робить, що робить його найкращим татом і чоловіком в світі. Вам не потрібно витрачати багато грошей, щира любов і вдячність – найкращий подарунок, який ви можете зробити на Батьків День.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас