Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Милі монстри – як відрізнити оригінальну ляльку Монстр Хай від підробки

Милі монстри – як відрізнити оригінальну ляльку Монстр Хай від підробки
 

Ляльки Монстр Хай сьогодні входять в трійку найбільш популярних і найбажаніших ляльок для дівчаток. Така іграшка може стати прекрасним подарунком доньці на день народження або на честь успішного закінчення навчального року. Якщо ви як раз подумує над тим, щоб придбати таку ляльку в подарунок або просто так, тоді ця стаття буде дуже корисною для вас, щоб не помилитися у виборі і придбати оригінальний виріб.

Серія ляльок Монстр Хай включає дуже багато різних персонажів, практично під кожного героя однойменного мультсеріалу, ну а головні героїні так взагалі представлені у великій різноманітності в різних образах. Оригінальних ляльок Draculaura, Frankie Stein, Cleo de Nil, Lagoona Blue, Clawdeen Wolf купити можна в перевірених популярних інтернет-магазинах або у великих супермаркетах іграшок, проте щоб не натрапити на підробку потрібно точно знати, чим вони відрізняються, про що ми і розповімо далі.

Як відрізнити оригінал Монстр Хай від підробки

Як і всі популярні товари, які користуються великим попитом, ляльки Монстр Хай часто підробляють, при чому зустрічаються як зовсім явні підробки низької якості, так і досить якісні роботи, відрізнити які досить складно.

Оригінальна лялька з серії Монстр Хай виготовляється з високоякісного пластику – він дуже приємний на дотик, не токсичний і досить довговічний, неоригінальні ляльки відрізняються поганими матеріалами низької якості і сумнівного складу. І так як часто від цих ляльок можна відчути досить стійкий неприємний запах, говорити про безпеку таких виробів для дітей неможливо.

Справжні ляльки Монстр Хай виробляються в Індонезії та Китаї, тому, побачивши на коробці напис «made in China», не варто відразу думати, що це підробка. Копії та підробки також найчастіше виготовляються в «піднебесній», проте не на офіційних заводах, а в підпільних цехах. Однак, як ви розумієте, між іграшками, виготовленими на фабриці і на колінах в підвалі, є величезна різниця, як в зовнішньому вигляді, так і в плані безпеки для дитини.

Оригінальні ляльки мають 11 шарнірів, які дозволяють ляльці приймати різні пози. Саме по собі виготовлення якісних шарнірів досить дорого коштує, і тому основна маса бюджетних підробок просто не має їх. Більш якісні копії, які коштують приблизно стільки ж, скільки і оригінал, також мають шарніри, але, як правило, вони менш рухливі і швидко ламаються.

Відмінною характеристикою оригінальних ляльок є код виробника, зазначений на коробці виробу. Компанія Mattel використовує універсальний американський стандарт штрих-коду, де перша цифра вказує на країну виробника, а наступні п'ять цифр є кодом компанії виробника, вони завжди однакові – 46775.

Ще однією явною відмінною рисою оригінальних ляльок є їхні образ – наряд, поза, зачіска, макіяж, тон і текстура шкіри кожної ляльки, незалежно від серії, ретельно продумуються. Серед оригінальних ляльок ви ніколи не зустрінете вироби з поганим, сильно яскравим або негарним макіяжем, одяг завжди відшивається з якісних дорогих тканин, ніяких дешевих стрічок, оборок і низькоякісних тканин. Зачіска також ретельно продумується, і якщо у ляльки волосся прибране, то в якусь цікаву зачіску, ніяких простих косичок або хвостів.

До того ж, кожна лялька обов'язково має унікальні аксесуари зі сплаву пластику, які неможливо підробити: зверніть увагу, це може бути оригінальний пояс, ободок для волосся, браслети на руці, комір, стильне взуття і т.д., але хоча б 2-3 оригінальних аксесуара із пластику зобов'язані бути присутніми в образі ляльки.

Якщо ви хочете напевно купити оригінальну ляльку, то перед покупкою обов'язково відвідайте сайти офіційних дилерів і подивіться уважно, як вона повинна виглядати і в якій позі знаходитися в коробці. І, звичайно, купувати варто тільки у великих магазинах іграшок з відомим ім'ям, які дорожать своєю репутацією, або в інтернет-магазинах, які є офіційними постачальниками і можуть надати сертифікат якості на продукцію.

Приємних покупок!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас