Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

День Батька: подарунки татові, які дітки можуть зробити своїми руками

День Батька: подарунки татові, які дітки можуть зробити своїми руками
 

Ніщо так не порадує улюбленого тата в його свято, як подарунки, зроблені дітьми власноруч з усією любов'ю і турботою. Так, часу до Дня Тата залишилося всього нічого, але наші ідеї ви зможете втілити всього за один день. Допоможіть дітлахам здивувати тата подаруночком, зробленим своїми руками, який точно не залишить його байдужим!

Шкіряний браслет

Так, татусі не так часто носять аксесуари, але шкіряний браслет, зроблений руками дитини, можливо, стане його улюбленою прикрасою. Просто купіть три шкіряних шнурка, і нехай чадо заплете їх в косичку. Виберіть шнурки в улюблених батькових кольорах або в кольорах його улюбленої футбольної (баскетбольної і т.д.) команди.

Ваучери маленького помічника

Ви можете підготувати з дитиною картки-сертифікати на допомогу в домашніх справах. Це можуть бути як просто написи на шматочках кольорового паперу або картону, так і роздруковані картинки з написами, оздоблені малюком. У будь-якому випадку, за пред'явленням картки тато отримає допомогу від маленького помічника!

Плакат з аплікацією

Замість звичайної листівки виготовте разом з малюком яскравий плакат для тата, який покаже, як ви його любите. Використовувати можна що завгодно: фарби, кольоровий папір, намистинки, мушлі, пофарбовані макарони і т.д. Головне – ваша увага. Повісьте плакат рано вранці, щоб тато побачив його, як тільки прокинеться.

Корона для тата

Дайте татові відчути себе королем, змайструвавши з дитиною для нього корону з кольорового картону і прикрасивши її різнокольоровими аплікаціями і веселим написом.

Солодощі

Як правило, тата дуже люблять солодощі. І подарунок, такий же солоденький, як донечка, яка його вручає, напевно йому сподобається. Купіть велику шоколадку або улюблені татові цукерки і загорніть їх власноруч в яскраву упаковку, прикрасивши її бантиками, стрічками, ґудзиками і биркою з побажаннями для тата.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас