Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Літній спорт для всієї родини

Літній спорт для всієї родини
 

Літо – це ідеальна пора зайнятися спортом. При чому, яким хочеш. Можна починати просто зі спортивного захоплення, як приклад, по неділях тато з сином або донькою може пограти в футбол. Такий варіант дозвілля може перерости і в спортивну кар'єру. При чому для всіх учасників. Які є ще варіанти літнього дозвілля з користю для душі і тіла, зараз дізнаєтеся.

ТОП-6 ідей ненудних вихідних

1. Велосипед. Головне, щоб він був у всіх. А варіантів, де кататися безліч: парки, ліс, виїзд на природу, на дачу і т.д. Велосипед – відмінне кардіонавантаження.

2. Піші прогулянки. Тут можна урізноманітнити просто ходіння по місту. Наприклад, знайти красиві будівлі або чудного перехожого. У парку – це знайти зачароване листочок або камінчик. Можна робити різні квести. Змагання або міські дослідження.

3. Пікнік. Ну тут варіантів його проведення маса. Навіть у дворі. Крім смачного обіду пропонуємо вам урізноманітнити програму грою в м'яч, фрізбі, бадмінтон. Ще варіант – це йога, ролики і всілякі змагання.

4. Водний відпочинок. Влітку річка, море, пляж – це святе. Без них ніяк не можна. Крім ігор у воді, аеробіки та плавання, на пляжі можна влаштувати бій водними пістолетами, а в воді – конкурс бризок.

5. Веселе дозвілля. На вікенд всією сім'єю можна виїхати кататися на конях, покататися з гірки в аквапарку і наскакатися на батуті. А ввечері влаштувати танцювальну вечірку, як для дітей, так і для дорослих.

6. Групові ігри. Заведіть традицію раз на тиждень у дворі робити день естафет, змагань, ігор і кожен раз в новому напрямку: волейбол, футбол, карате, танці, забіг на роликах і т.д. Нехай діти змагаються, але в підсумку нехай переможе дружба. Пам'ятаємо про крилату фразу кота Леопольда.

Веселих і спортивних вам вихідних.

З повагою, дитячий клуб Champion Kids

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас