Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навіщо чоловікові стильно одягатися?!

Навіщо чоловікові стильно одягатися?!
 

Багатьом жінкам для того щоб оцінити образ знайомої, що випадково зустрілася на вулиці, або чоловіка, що мило усміхнувся і бажає познайомитися, вистачає всього декілька секунд. Чоловіки ж, навіть провівши весь день в компанії, швидше за все, не пам'ятають, хто і в чому був одягнений. Але всі ми знаємо, що завжди зустрічають по одягу, і тому стильний і охайний зовнішній вигляд – це запорука успіху практично у всіх справах.

Вважаєте, що виглядати елегантно шалено дорого? Що ж, ви помиляєтеся. Все, що вам потрібно для стильного базового гардеробу – пара класичних джинсів, світлі штани, пара футболок поло, плюс пара сорочок, простий піджак і стильний осінній тренч або пальто.

Так, для основної маси представників сильної половини людства набагато важливіша зручність, ніж те, що подумають оточуючі. Але саме зовнішній вигляд, як єдине джерело інформації про незнайому людину, створює перше враження, від якого залежить, взагалі заговорять з вами чи ні. Більшість чоловіків, звичайно, усвідомлюють цю істину, але на це, як правило, йдуть дорогоцінні роки.

Коли потрібно виглядати елегантно? Завжди!

Всі ми знаємо, що ті люди, які одягаються дорого, красиво і стильно, завжди досягають більшого. Як не крути, але одяг, який ми носимо, не тільки підкреслює індивідуальність, як стильні футболки від Т-One - https://t-one.com.ua/man/futbolki/, а й дарує особливий настрій. Стильний і елегантний одяг додає впевненості в собі і власних силах. Таким чином, щоранку, одягаючи ділові речі, ви тим самим переконуєте себе, що і у вас все неодмінно вийде.

Те ж саме стосується і ділових контактів, від яких багато в чому залежить ваш успіх у справах і можливий заробіток. Звичайно, якщо на вулиці +40, то куди зручніше одягти улюблену майку і шорти, проте якщо в такому вигляді ви прийдете на зустріч, то вас сприймуть швидше, як несерйозну людину, хоча в своїй сфері ви можете бути справжнім професіоналом.

Всі ми знаємо, що внутрішній світ набагато важливіший за речі і зовнішні дані, але саме зовнішність і вміння стильно одягатися є тими факторами, які приваблюють в першу чергу. Так, зовнішність для чоловіка – далеко не найголовніше, і чоловік трохи привабливіший за мавпу вже красень. Але на кого більше жінка зверне увагу, на стильного шимпанзе чи на красеня в лахмітті?!

Висновок один – подбайте про свій зовнішній вигляд, і ви помітите, як більшість дверей самі відкриються перед вами.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас