Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Helen Harper Baby Bed Mats: з пелюшками комфортніше

Helen Harper Baby Bed Mats: з пелюшками комфортніше
 

Літо – найкраща пора для загартування і зміцнення імунітету малюків. Не забувайте про користь повітряних ванн. Вони ідеальні для загартовування самих маленьких і підходять для всіх дітей без винятку. Про комфорт можете не турбуватися, покладіть цю турботу на Helen Harper Baby Bed Mats.

Під променями ніжного літнього сонечка малюки дуже люблять грати і робити зарядку. Дозвольте їм поніжитися, насолоджуючись ласкавим теплом, і отримати достатню кількість вітаміну D. А щоб забезпечити дитині виняткову гігієну, застеліть місце, де вона грає, гігієнічною пелюшкою Harper Baby Bed Mats.

У пелюшці три шари.

• Верхній – гіпоалергенний ніжний м'який шар, виготовлений з нетканого матеріалу. Дихаюча структура прекрасно вбирає вологу і проводить її всередину, до другого шару.

• Внутрішній шар-наповнювач утримує рідину всередині.

• Зовнішній захисний шар не дозволяє волозі просочиться крізь пелюшку і намочити інші поверхні.

Кожною пелюшкою можна користуватися до тих пір, поки дитина її не забруднить. Внутрішній шар не збивається навіть після багаторазового складання, а верхній і зовнішній шари не рвуться і не розтягуються.

Куди б ви не зібралися влітку, на дачу, на пікнік або на море, беріть з собою дитячі гігієнічні пелюшки Harper Baby. Bed Mats: турбота про дитячу гігієну на вищому рівні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас