Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

7 причин продовжувати вчитися навіть після ВНЗ

7 причин продовжувати вчитися навіть після ВНЗ
 

Навіть якщо у вас вже є вища освіта, це не означає, що ви повинні перестати вчитися! Адже постійне навчання чомусь новому – це секрет до успіху, як в кар'єрі, так і в особистому житті. У цій статті ми наведемо вам 10 хороших причин продовжувати вчитися, навіть якщо ви закінчили ВНЗ.

Причина 1: Просування по кар'єрі

Коли вас приймають на роботу, ваш професіоналізм оцінюють не тільки по тому, як ви справляєтеся зі своїми обов'язками, але і по вашій здатності навчатися новому. Та й в принципі, працівники, які знають більше, мають більше досвіду і постійно вдосконалюють свої знання, набагато швидше піднімаються кар'єрними сходами.

Причина 2: Можливість розпочати нову кар'єру

Багато з нас, дорослих, незадоволені своїм життям через роботу. Погане начальство, низька зарплата, незацікавленість кар'єрою в цій галузі... Нові знання та навички дадуть вам можливість почати нову кар'єру, про яку ви завжди мріяли. Ви можете пройти курси фотошоп, вивчити іноземну мову, навіть отримати другу вищу освіту і влаштуватися на роботу своєї мрії або відкрити власну справу.

Причина 3: Можливість поліпшити свої навички

В будь-якій роботі важливо постійно вдосконалювати і оновлювати свої знання і навички. Знаючи, що нового з'являється у вашій галузі, що зараз в тренді і користується найбільшим попитом, ви завжди будете «на хвилі».

Причина 4: Навчання життєво важливим навичкам

Крім знань і навичок, які ми отримуємо в ВУЗі і на роботі, дуже важливо розвивати і навички, які необхідні нам по життю, такі як вміння вести переговори і домовлятися, грамотно розпоряджатися грошима і т.д. Ці практичні навички допоможуть бачити можливості і приймати правильні рішення по життю – вони будуть корисні як на роботі, так і в особистій сфері.

Причина 5: Профілактика захворювань мозку

Множинні дослідження показали, що розум і психіка менше схильні до розладів, якщо їх постійно тренувати. Так, люди похилого віку, які продовжують вчитися і стимулювати мозок, набагато рідше страждають від деменції, хвороби Альцгеймера та інших подібних захворювань.

Причина 6: Хороший приклад для дітей

Якщо ви хочете, щоб ваші діти прагнули навчатися і розвиватися, ви повинні показати їм цей приклад на собі, а не просто змушувати. Це допоможе досягти в майбутньому своїх цілей і вам, і вашим малюкам.

Причина 7: Можливість зробити своє життя повноцінним

Можливо, вам для повного щастя не вистачає якогось хобі або захоплення. Навчання може стати цим захопленням або допомогти знайти себе в будь-якому занятті. Навчаючись в задоволення тому, що вам цікаво, ви наповните і різноманітите своє життя.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас