Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Про користь комп´ютерної освіти для дітей і підлітків

Про користь комп´ютерної освіти для дітей і підлітків
 

У сучасному світі технологій, що постійно розвиваються, знання та навички в області IT важливі як ніколи, а базове вміння працювати з комп'ютером – взагалі необхідність, продиктована сучасним ринком праці. Тому комп'ютерне навчання дітей корисно не тільки для їх загального розумового розвитку, але і є життєво необхідним для їхнього покоління.

Сьогодні знайти хороші комп'ютерні курси для дитини - не проблема. Головне підібрати заняття, які зацікавлять дитини. Все ще не знаєте, чи потрібно комп'ютерна освіта вашому чаду? Читайте далі ...

Базова комп'ютерна освіта

Кожній сучасній дитині важливо навчитися хоча б базовим комп'ютерним навичкам. Комп'ютерні курси навчатимуть малюка працювати з Word – набирати текст, форматувати, роздруковувати самостійно. Також дитина навчиться користуватися електронною поштою – навик, без якого ніяк не обійтися в сучасному суспільстві. Ну і, звичайно ж, чадо навчиться шукати інформацію в інтернеті, що буквально на кожному кроці буде необхідно в школі і ВУЗі.

Володіння базовими комп'ютерними навичками дасть дитині можливість:

- вчитися успішніше;

- більше спілкуватися з людьми;

- швидше освоїти більш складні навички роботи з комп'ютером;

- розуміти інші культури і способи життя людей;

- підняти самооцінку і впевненість в собі;

- навчитися навичкам вирішення проблем.

Програмування для дітей

Це наступний крок після отримання базових навичок роботи з комп'ютером. Курси програмування допоможуть дитині зрозуміти, як влаштований сучасний світ IT, як працюють сайти, програми та додатки. Згідно з дослідженнями, зараз більше половини людей вважають програмування важливим умінням для сучасного ринку праці.

Програмування може бути дуже цікавим і захоплюючим. Навчання програмуванню розширює кругозір і стимулює мислення. І, до речі, програмістів зараз до цих пір не вистачає, так як в наш час було мало можливостей для такого навчання.

Є дійсно хороші і стоять причини відправити дитину на курси програмування:

- Вони дозволять розширити можливості в пошуку роботи і виділятися на фоні інших претендентів.

- Програмування буде розвивати більш творчий підхід до роботи з комп'ютером.

- Це неймовірно цікаво!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас