Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як обговорити з партнером інтимні питання

Як обговорити з партнером інтимні питання

В більшості блогів на тематику інтимних стосунків можна зустріти одну й ту ж саму пораду – обговорювати будь-які питання зі своїм партнером. Але це не так просто, бо у будь-кого присутні свої пунктики та є комплекси. А далеко не кожному буде приємно дізнатись про те, що він далеко не «ас у ліжку».

Треба знайти правильний підхід. Для зміцнення емоційного зв’язку між партнерами рекомендовано застосовувати довірливу розмову. Лише два партнери знають про їхні інтимні секрети – це ідеальний спосіб зближення. Покращити стосунки та близькість можна лише відкрито обговорюючи зі своїм партнером свої відчуття та почуття. Не треба соромитись, бо ви вже деякий час спите разом, тому немає нічого поганого у відвертій розмові. Діліться не лише своїм тілом, а і думками зі своїм партнером.

Доволі часто в таких розмовах бува присутнім негатив: «у мене немає настрою для інтимних стосунків», «ти занадто жорстко торкаєшся моїх грудей». Але якщо обговорення інтимних питань стане вашою ненав’язливою звичкою, можна без зусиль урівноважити компліменти та критику. Скажіть коханій на вушко «Ти мене дуже збуджуєш!». Згадайте пікантні моменти та нагадайте про них коханій або коханому. Не бійтесь експериментувати під час статевого акту, діліться враженнями одне з одним. Якщо ви похвалите партнера, він почне почувати себе ще більш впевненим, почне нормально сприймати ваші спроби коригувати чи спрямовувати його дії.

Розмови про інтимні стосунки можна представити у вигляді гри. Спробуйте себе у якості вчителя, показуючи на практиці своєму учню-партнеру, як треба торкатись і де. Потім обов’язково поміняйтесь ролями, щоб досконало «вивчити» урок партнера. Такі «сексуальні вправи» можна застосовувати кожен раз.

Можна застосовувати не лише вербальне спілкування. Оригінальним способом розповісти про свої сексуальні бажання може стати лист з еротичними фантазіями. Але найбожевільніші ідеї на початку стосунків розповідати не потрібно. Можливо, вам таким чином вдасться втілити свої бажання у реальність.

Головне при розмові на тему інтимних стосунків – підтримувати її у формі діалогу, а не монологу. Треба не тільки розповідати про свої бажання, а і вміти вислуховувати свого партнера. Не бійтеся чесно висловлювати свої почуття та думки. Це сприятиме максимальному наближенню до інтимних стосунків вашої мрії.

Багато цікавої інформації про кохання та стосунки мі знайшли на сайті Дюрекс: https://www.durexukraine.com/vidkryj-pryholomshlyvyj-seks/.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас