Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Дбаємо про одяг немовляти правильно

Дбаємо про одяг немовляти правильно
 

Правильний догляд за одягом новонародженого має ключове значення, адже шкіра малюка така ніжна і чутлива! Найменші помилки в догляді за речами немовляти можуть привести до алергій і подразнень, що приносить малюкові величезний дискомфорт. Як же правильно прати і очищати від плям ці маленькі милі дрібнички?

http://www.wow-baby.com.ua/ditjachijj-odjag.html

Очищувальні засоби для дитячого одягу

Сьогодні існує безліч сухих і рідких порошків, призначених спеціально для немовлят і розроблених з урахуванням всієї делікатності їхньої шкіри. Більшість з них ви можете без проблем купити в місцевих магазинах.

Деякі батьки відмовляються від спеціальних засобів для прання речей немовлят і використовують звичайні порошки, що не містять небезпечної хімії та ароматизаторів, але це все одно ризиковано для шкіри немовляти. Інші ж батьки вважають за краще прати крихітні речі вручну, а не кидати їх в пральну машину з іншими речами, бо вважають це більш гігієнічним і безпечним (не потрібно використовувати жорсткі засоби для прання).

догляд за одягом немовляти

Прання одягу новонародженого

Звичайно, через годування, зригування і інші «пригоди крихітки», одяг дитині доведеться міняти по декілька разів на день. Багато батьків купують одяг новонародженому з великим запасом, щоб прати не доводилося буквально кожен день. Інші ж купують менше одежинок, але перуть їх по кілька разів на тиждень. Тут немає правильного чи неправильного підходу, вам лише потрібно вибрати той, який більше підходить саме вам.

Це стосується і вибору між ручним та машинним пранням, але для прання речей немовляти все ж рекомендується купувати спеціальні засоби. Найкраще підходять рідкі дитячі порошки, так як вони набагато легше випераються і не залишаються в волокнах тканини. Ну а від кондиціонерів та інших ароматизованих засобів краще відмовитися.

догляд за одягом немовляти

Видалення плям з одягу немовляти

Ви тільки купили малюкові новий симпатичний наряд, як на ньому вже красується велика яскрава пляма від улюбленого пюре або компотику... Звучить знайомо? Більшість батьків страждають від цієї проблеми буквально постійно, але ж використовувати агресивні пральні порошки вкрай не рекомендується. Не переживайте, і тут у вас є вихід – ви можете позбутися плям на одязі крихітки ефективно і безпечно.

Ви можете як купити спеціальний засіб для виведення плям для дитячого одягу, який наноситься перед пранням, так і скористатися натуральними домашніми засобами: сіль, сода, оцтовий розчин, господарське мило, перекис водню і т.д. В інтернеті ви знайдете безліч рецептів для видалення плям з дитячого одягу без використання хімії.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас