Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Чому варто вибрати жалюзі та рулонні штори для кожної з кімнат вашого будинку

Чому варто вибрати жалюзі та рулонні штори для кожної з кімнат вашого будинку
 

Всі ми знаємо, як сильно штори і жалюзі впливають на інтер'єр кожної з кімнат в нашому домі. Якщо ви хочете оновити інтер'єр, вибравши лише новий «одяг» для вікон, ви створите якісно нову атмосферу. Однак ще з минулих поколінь ми звикли робити вибір все ж таки на користь класичних штор (крім кухні і балкону, звичайно). Але раптом жалюзі, римські або рулонні штори стануть саме тим самим елементом, який якісно змінить весь ваш інтер'єр? Які ж аргументи висувають експерти на користь жалюзі в кожній з кімнат нашого будинку?

Вітальня

Традиційно в вітальню ми вішаємо штори і портьєри, так як вважаємо їх більш затишним варіантом. На додаток до цього, штори і тюль зараз доступні в колосальному розмаїтті, тому вибрати буквально будь-який колір, матеріал і дизайн – абсолютно не проблема.

Але багато хто забуває про те, що з моменту винаходу жалюзі сильно змінилися, і сьогодні це не ті незатишні офісні заслінки для вікон з металевих смуг. Сьогодні жалюзі виконуються з самих різних матеріалів, включаючи тканини і дерево, і в найрізноманітніших дизайнах. Загляньте на сайт http://kharkov.jaluzi-svetloff.com.ua/ і самі переконайтеся в цьому.

Плюс, жалюзі дають набагато більше можливостей щодо контролю світла в приміщенні, адже їх можна не тільки закрити і відкрити, як штори. Та й доглядати за ними набагато простіше: вони не збирають стільки пилу, легко знімаються і миються.

Сучасні жалюзі виглядають дуже стильно, але якщо вам все ж хочеться чогось більш традиційного і затишного, ви завжди можете зробити вибір на користь рулонних або римських штор. Вони також виглядають дуже вишукано, але, як і жалюзі, прості в догляді і збирають набагато менше пилу.

Кухня

Кухня – серце кожного будинку і місце, де вся родина збирається разом за сніданком і вечерею. Тому дана кімната у вашому будинку заслуговує на особливу увагу. У вас все ще висить звичайна тюль на кухонному вікні? Замініть її на жалюзі – це найкращий вибір для кухні! Жалюзі буде набагато простіше очистити від бризок і плям, без яких не обходиться приготування їжі. Також хорошим вибором для кухні стануть дерев'яні ролети – і стильно, і затишно, і практично.

Спальня

Сьогодні все більше людей роблять вибір на користь жалюзі і римських штор для спальні. Адже якщо у вас невелика спальня, таке рішення для вікон подарує відчуття додаткового простору, особливо якщо ви повісите їх під саму стелю. Плюс, якщо у вас дуже сонячна сторона або ви прокидаєтеся не надто рано, щільні жалюзі допоможуть створити необхідну тінь в кімнаті вранці.

Дитяча кімната

Безумовно, тут варто віддати перевагу саме жалюзі, ролетам або римським шторам. По-перше, вони вважаються гіпоалергенними, тому що не накопичують так багато пилу і не є сприятливим середовищем для пилових кліщів, на відміну від звичайних штор. По-друге, вони компактні, а значить, малюк до них не дотягнеться, не заплутається, що не обірве. По-третє, за ними вкрай просто доглядати.

Ванна кімната

Якщо у вас у ванній є віконце, жалюзі – кращий вибір для нього, так як вони не втрачають колір і форму навіть в настільки вологому середовищі. Тканина, як правило, через таку вологість, втрачає колір, текстуру, може пліснявіти і навіть розпадатися згодом. Звичайні алюмінієві жалюзі в цьому випадку – безпрограшний варіант.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас