Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Стильна вагітність: ТОП 9 порад майбутнім матусям

Стильна вагітність: ТОП 9 порад майбутнім матусям
 

Тепер вам, можна сказати, доведеться і одягатися за двох. Якщо ви вагітні вперше, не розгубитися в світі одягу для майбутніх мам буде непросто. Але ми підкажемо вам, який одяг підійде найкраще для вашого зростаючого животика і на які речі безперечно варто витратитися, щоб і виглядати чудово, і відчувати себе комфортно. Адже у вас попереду цілих дев'ять стильних місяців!

Блузки та сукні А-силуету

Є хороша причина, чому так багато жінок (вагітних і ні) вибирають топи і сукні А-силуету або в стилі ампір із завищеною талією: ці речі ідеально приховують животик. У такого одягу талія знаходиться під грудьми, залишаючи багато вільного простору для зростаючого животика – ось, чому він ідеально підходить майбутнім мамам. Плюс до всього, це ще й дуже економний вибір, адже така річ прослужить вам мало не всю вагітність. Та й після пологів ви зможете носити улюблену блузу або платтячко А-силуету, адже вони приховають і зайві кіло, набрані за період вагітності.

Пояс для вагітних

Ви напевно чули про цю життєво необхідну річ для майбутніх мам. Це широкий пояс з еластичного матеріалу, який одягається трохи внахлест на джинси або спідницю, щоб вони не сповзали або щоб прикрити животик у випадку з брюками і спідницями з низькою посадкою.

Джинси для вагітних

Ви зможете носити улюблені джинси і брюки на ранніх термінах вагітності, особливо якщо будете користуватися поясом для вагітних. Але до четвертого-п'ятого місяця вам все одно доведеться купити пару спеціальних джинсів або штанів для вагітних з еластичним поясом. Виберіть стильні моделі, які ви будете носити із задоволенням, сьогодні це більш ніж можливо.

Жіночні топи

Так, під час вагітності ви захочете носити зручні речі, але це також прекрасний час, щоб показати свою жіночність. Багато жінок саме в цей період починають носити топи з рюшами, квітами, в суто жіночих кольорах – все це прекрасно поєднується з вагітністю. Головне, вибирайте подовжені топи, які повністю прикривають животик і досить просторі, щоб річ не стягувала в районі живота і грудей.

Нова білизна, особливо бюстгальтери

Пишні, чутливі груди – одна з перших ознак вагітності. Причому за час виношування дитини ваші груди можуть вирости на розмір, а то і більше. Тому вам знадобляться більш підтримуючі бюстгальтери і більшого розміру. Але багато ліфів відразу не купуйте, так як після народження малюка ваш розмір може знову ж таки змінитися. Що ж стосується трусиків, ви також напевно наберете кілька зайвих кіло, через що захочете поновити і їх колекцію.

Багатошаровість

Погода, як і ваше тіло, буде змінюватися протягом вашої вагітності. У міру того, як місяці будуть проходити, вам буде все спекотніше. Тому безпрограшним варіантом стане багатошаровий одяг. Ви все ще зможете носити улюблені піджаки, джинсові курточки та кардигани, вам лише потрібно буде купити пару нових футболок або светрики.

Маленька допомога від друзів

Дізнавшись, що ви вагітні, запитайте у подружок, які недавно народжували, чи не залишилося у них одягу для вагітних. Більшість жінок із задоволенням віддають такий одяг, щоб він не припадав пилом вдома, особливо, якщо не планують більше дітей. Після вагітності і ви напевно захочете поділитися з ким-небудь цими речами.

Спортивний одяг

Дістаньте свій спортивний одяг – зараз ці стрейтчеві штанці, трикотажні футболки та олімпійки будуть якомога доречними. Ви вагітні, і вам не потрібно так сильно піклуватися про своє вбрання, ви можете дозволити собі максимум комфорту!

Одяг вашого чоловіка

Вільні і злегка завеликі сорочки, футболки і треники вашого чоловіка – ідеальний одяг для дому, в якому вам буде дуже комфортно. Звичайно, вийти в ньому на вулицю не вийде (та й не варто), але вдома в ньому вам буде максимально зручно, і ви зможете трохи заощадити на одязі для вагітних.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас