Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Яку колоду таро вибрати для початківця?

Яку колоду таро вибрати для початківця?
 

Якщо ви раніше не ворожили на таро, але хочете почати, слід купити собі колоду. Бажано зробити це в спеціалізованому магазині, але про це пізніше. Початківцю найкраще вибрати так звану «класичну» колоду – Таро Райдера-Уейта, як найпопулярнішу і зрозумілу.

Це найкращий варіант Таро для починаючої. Не варто, спокусившись на красиву коробку, купувати занадто складні і дорогі карти. При цьому не варто купувати і найдешевші карти, якщо ви вирішили зайнятися таро всерйоз, то просто кольорові папірці вам явно не допоможуть.

Де і як купувати таро початківцям?

Вибирати потрібно таку колоду, яка інтуїтивно буде вам до душі. Подивіться картинки в інтернеті, можете подивитися відеоогляди на ютубі, і вам обов'язково попадеться та сама «ваша» колода. Безвідносно до картинки, колода повинна бути саме «вашої», щоб припала вам «по руці» і «до душі» - ви це неодмінно відчуєте. Звичайно, для початківців краще купити таро Уейта, але навіть якщо ця колода не довелося по душі - не страшно, можете купити іншу. Візьміть саме ту, яка сподобалася - така колода допоможе вам сама.

карти таро Уейта

Краще купувати таро в магічних і езотеричних магазинах, а не на дошках оголошень, в книжкових магазинах і інших непрофільних торговельних точках. Колода з магазину магії стовідсотково буде працювати, і там же можна купити і книгу по роботі з таро, і необхідні аксесуари і захисні інструменти - мішечок, скатертину на стіл і т.д. Особисто я купувала свою першу колоду в магазині Пентаграм, так що і вам раджу купити в якомусь магазині магії, з пентаграмами і чорними котами.

Перші кроки в роботі з таро

Обов'язково потрібно вивчити, опрацювати свою колоду Таро. Бажано купити і прочитати книгу по роботі з таро (наприклад «Таро Уейта як система»), вона допоможе зрозуміти колоду. Але опрацювання книги мало, потрібно ретельно ознайомитися і з самою колодою, і зі своїми відчуттями від неї. Раз ви зрозуміли, яку колоду таро вибрати початківцю, приступайте до навчання.

Не виключено, що при роботі з колодою ви відчуєте відтік сил - це добре, тому що колода заряджається. Запишіть в щоденник всі значення карт і приступайте до практики, але знову ж таки, ще не ворожіння, а вивчення. Зробіть записи за розкладом Карта Дня - вранці дістаньте одну карту, запишіть її значення, свої асоціації та прогнози на день, а ввечері - відбулися за день події і їх взаємозв'язок з картою, і її ключове значення.

Не поспішайте ставити колоді питання! Поки ви не вивчите її всю, чи не перечитаєте і не проаналізуєте всі свої записи, ви не зумієте отримувати відповіді на всі питання. Звичайно, на це піде якийсь час, але зате потім колода почнемо відповідати на ваші питання набагато більш точно.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас