Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Helen Harper Anatomical Аloe: бездоганні, як сама природа

Helen Harper Anatomical Аloe: бездоганні, як сама природа
 

Все, що створила природа – ідеально. Іноді виробникам варто просто придивитися до неї, щоб знайти найкращі рішення. Щоденні прокладки Helen Harper Anatomical Аloe – це природний комфорт і ніжна турбота, найкращі для жінок, як все натуральне.

Розроблені провідним європейським виробником, щоденні прокладки Helen Harper Anatomical Аloe просочені гіпоалергенним екстрактом алое, який має антибактеріальну і протизапальну властивість, тому вони справляють позитивний вплив на жіноче здоров'я.

Завдяки багатошаровості і екстракту алое Helen Harper Anatomical Аloe надійно захищають білизну і сприяють підтримці здорової мікрофлори.

• Верхній шар щоденних прокладок максимально поглинає вологу.

• Внутрішній гіпоалергенний наповнювач рівномірно розподіляє рідину і утримує її всередині, перетворюючи на гель.

• Пориста поверхня прокладок дозволяє шкірі дихати, попереджає появу парникового ефекту.

• Екстракт алое не тільки дарує впевнене відчуття чистоти і свіжості, але також виконує антибактеріальну функцію, забезпечуючи гігієну, попереджаючи розвиток бактерій.

• Клейовий шар на зовнішній стороні прокладок надійно закріплює їх на білизні, не пошкоджуючи її, навіть якщо тканина буде тонкою, як павутинка.

Прокладки Helen Harper Anatomical Аloe – чистота і гігієна, яку забезпечує сама природа, а це означає, що вони бездоганні.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас