Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що подарувати дитині на 1 вересня

Що подарувати дитині на 1 вересня
 

До початку навчального року залишилося всього нічого – всього пара днів. І напевно у вас вже все готово до школи: форма, ранець, канцтовари... А як на рахунок подарунка своєму школяреві? Чому б не привітати дитину (особливо, якщо вона йде до першого класу) з такою значущою подією? Привід дійсно вартий! Що ж можна вибрати?

Що подарувати школяреві на 1 вересня

Цікава книга

Хороша книга, підібрана за віком та інтересами дитини – завжди відмінний подарунок! Можна купити книгу, про яку дитина завжди мріяла, або вибрати щось цікаве на свій розсуд, як книга «100 історій успішних дітей», книги про спортсменів, винахідників або улюбленого кумира малюка.

Карта або плакат дитячих досягнень

Такі можна купити в сучасних магазинах канцтоварів. З таким подарунком ви з дитиною зможете ставити цілі і відзначати досягнення кожної з них, плюс, сюди можна помістити і фото найбільш значущих моментів у житті школяра. Такий подарунок не тільки стане прикрасою кімнати учня, а й заохочуватиме його до нових досягнень.

Будильник

Звичайно ж, не просто годинник зі звуковим сигналом, який будитиме вранці. Цей годинник має стати родзинкою кімнати школяра і подобатися йому. Виберіть щось в стилі улюбленого персонажа дитини або, наприклад, будильник-м'яч, який потрібно кинути об стінку, щоб вимкнути сигнал. З таким годинником дитину не так дратуватимуть ранкові підйоми в школу.

Хороший ланч-бокс

У будь-якому випадку вам доведеться збирати дитині з собою перекус. І тут хороший стильний ланч-бокс буде просто незамінним! По-перше, так у школяра буде більше мотивації з'їсти на перерві саме те, що ви зібрали, а не куплений в шкільному кіоску перекус. По-друге, їжа в ланч-боксі завжди буде в порядку: бутерброд не помнеться, а його начинка не забруднить книжки і зошити.

Флешка

Без неї не обходиться жоден сучасний школяр. Навіть якщо поки що ваш малюк йде тільки до першого класу, вона скоро йому знадобиться. Але такий значущий подарунок напевно сподобається вашому учневі, особливо якщо флешка буде мати «крутий» дизайн (а об’єм пам'яті може бути і мінімальним).

Солодощі

Це може бути маленький красивий тортик, оформлений в шкільній тематиці, набір печива або тістечок, виготовлених на замовлення, у вигляді канцтоварів та іншого шкільного приладдя, або навіть просто набір з улюблених цукерок малюка, красиво упакований. Такий солодкий подарунок не тільки порадує школяра, але і стане прекрасним приводом відзначити 1 вересня за чаєм в родинному колі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас