Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як добре виглядати в спортзалі

Як добре виглядати в спортзалі
 

Скажемо чесно, наш зовнішній вигляд на тренуванні грає важливу роль в мотивації займатися спортом. Спортивний одяг дуже зручний, але багатьом з нас хочеться виглядати в тренувальній формі більш стильно, жіночно, щоб подобатися собі в дзеркалі. Як же домогтися цього – виглядати на кожному тренуванні на всі 100%?

Для початку варто сказати, що своєму спортивному образу потрібно приділяти стільки ж уваги, скільки і нарядам, які ви носите кожен день. То як поєднувати одяг для тренувань, щоб ваше відображення в дзеркалі завжди вас радувало.

Виберіть одяг в одному кольорі

Однотонні образи завжди виглядають дуже стильно, і спортивний одяг тут – не виняток. Одяг для тренувань, підібраний в одному кольорі, візуально витягне силует, зробить його струнким і підтягнутим. Чорний колір, безумовно, завжди буде виглядати виграшно, але інші нейтральні відтінки, як синій або сірий, також стануть вдалим вибором.

Підберіть хороший спортивний бюстгальтер

Хороший спортивний бюстгальтер – необхідність. По-перше, він допоможе уникнути дискомфорту під час тренувань і пошкодження тканин (що може призвести до розтяжок і обвисання грудей). По-друге, ваші груди виглядатимуть в ньому ідеально, що також зробить весь ваш зовнішній вигляд зібраним і привабливим.

Спробуйте колор-блокінг

Ви напевно помічали, як високі чобітки моментально роблять ніжки довшими і стрункішими. Точно такий самий ефект створять лосини з блоковим дизайном. Спортивні легінси в двох контрастних кольорах зроблять ваші ніжки стрункими, довгими і спортивними.

Вибирайте легінси з високою талією

Щоб уникнути «ефекту мафіну», коли живіт і боки нависають над резинкою спортивних лосин, вибирайте легінси з високим широким поясом. Крім того, штани з високим поясом і дуже зручні для тренувань: вони добре вбирають піт і точно не дадуть некрасиво вискочити нижній білизні під час присідань і випадів.

Носіть подовжені топи

Незалежно від того, наскільки високо ви натягуєте легінси, вам все ще може бути некомфортно, якщо ваш спортивний топ буде задиратися в самий невідповідний момент. Тому вибирайте для тренувань подовжені топи, не надто тісні, але і не безформні. В такому топі ви будете виглядати підтягнутою, і вам не доведеться смикати його вниз кожні пару хвилин.

Підкресліть найкраще в собі

Вам подобаються ваші ніжки, але над животиком ще потрібно попрацювати? Одягніть легінси і вільний топ. Любите свої плечі і спортивні руки, але не в захваті від зайвих сантиметрів на сідницях? Виберіть майку-боксерку, подовжену ззаду. Привертайте увагу до улюблених частин свого тіла, приховуйте недоліки, над якими ще потрібно попрацювати, і насолоджуйтеся своїм відображенням у дзеркалі кожне тренування!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас