Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ще більше дитячих ігор і розваг на Хеллоуїн!

Ще більше дитячих ігор і розваг на Хеллоуїн!
 

Якщо ви організовуєте у себе Хеллоуїн вечірку для дітвори, одних тільки костюмів і солодощів буде недостатньо. Нещодавно ми вже писали про те, як розважити малюків в це жахливо веселе свято. Сьогодні хочемо поділитися ще кількома цікавими ідеями.

Наряджаємо один одного в мумій

дитячі ігри і розваги на Хеллоуїн
Розділіть дітей в команди по дві людини і видайте кожній парі по рулону туалетного паперу. За певний час одна дитина має обмотати папером іншу так, щоб вийшов костюм мумії або ще кого-небудь. Потім, після закінчення зазначеного часу, видайте малюкам з костюмами ще по рулону, і нехай вони наряджають тих, хто до того за наряджав їх. У підсумку вся дітвора буде в веселих і смішних костюмах. А це привід не тільки посміятися, але і сфотографуватися на пам'ять!

Естафета мумій

дитячі ігри і розваги на Хеллоуїн
А тепер, якщо у вас є, де розігнатися, влаштуйте естафету для новоспечених мумій! Бігати, обмотаними туалетним папером, дітлахам напевно сподобається! Головне, щоб в результаті маленькі призи за участь дісталися всім. А команді, яка перемогла – ще й яскраві оплески!

Нагодуй монстра!

дитячі ігри і розваги на Хеллоуїн
Якщо у вас вдома завалялася непотрібна картонна коробка, декоруйте її під монстра підручними засобами. Знайдіть декілька маленьких м'ячиків або кульок для великого тенісу, і влаштуйте дітлахам змагання на влучність - «годуйте ними монстра»!

Гарбузовий Твістер

дитячі ігри і розваги на Хеллоуїн
Твістер – весела гра, що підходить для будь-якої (як дитячої, так і дорослої) вечірки. Але чому б не виготовити до Хеллоуїну тематичний твістер? Для цього Вам знадобиться шматок білої щільної клейонки і гарбузи 4 кольорів, вирізані з кольорового паперу або картону, які ви наклеїте на клейонку. Ось і готове полотно для твистера! З шматочка щільного картону виготовте дошку для твістера, з щільного паперу, скрученого в трубочку – стрілочку. Прикріпіть стрілочку так, щоб вона оберталася, а також по колу розташуйте покажчики до дій. І вперед!

Гонки павуків

дитячі ігри і розваги на Хеллоуїн
Влаштувати таку розвагу дітлахам простіше простого. Вам знадобиться дві маленьких і легких іграшки павуків із пластику або картону і дві товсті коктейльні трубочки. Два павука виставляються на стіл, а діти, дуючи на них через трубочки, повинні змусити їх якомога швидше досягти фінішу.

Гарбузові «хрестики-нулики»

дитячі ігри і розваги на Хеллоуїн
Підготуйте скатертину з розкресленим полем для гри «хрестики-нулики». Але клітинки зробіть великими, адже грати дітвора буде справжніми гарбузами! Купіть 10 маленьких гарбузів і пофарбуйте їх в два кольори – наприклад, 5 помаранчевих і 5 білих або чорних. А потім просто грайте в улюблені всіма «хрестики-нулики» на столі гарбузиками!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас