Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

6 простих порад для стильної вагітності

6 простих порад для стильної вагітності
 

Якщо ви вагітні, це ще не означає, що ви не можете модно одягатися і слідувати останнім трендам. Щоб одягатися модно і сучасно протягом вагітності, вам просто потрібно вибрати тренди, які вам подобаються, і адаптувати їх під свою нову фігуру. Отже, спробуйте...

... Носити більш відкритий одяг

Якщо ви завжди страждали через те, що у вас маленькі груди, вагітність дасть вам відмінну можливість забути про бюстгальтери з push-up ефектом і виглядати неперевершено з трохи поглибленим декольте. Зараз на вас відмінно виглядатимуть светри, топи та сукні з великим круглим і V-подібним вирізом.

... Носити джинси скіні

Якщо вам подобалися обтягуючі джинси до вагітності, не варто від них відмовлятися зараз, просто тому що ви вагітні. Багато брендів одягу для майбутніх мам пропонують дуже зручні стрейчеві джинси і шкіряні легінси, які ідеально сядуть на вас по фігурі і підкреслять всю її жіночність.

... Вибирати обтягуючий одяг замість безформного

Вам може здатися, що носити вільний одяг, щоб приховати зайві сантиметри, набрані через вагітність – це хороша ідея. Але в таких речах ви тільки будете виглядати безформною. Замість цього підкресліть свій силует одягом, який облягає і ідеально сідає по фігурі (стрейчеві топи, светри, сорочки і піджаки) – речі, які ви носили і до вагітності, тільки тепер сорочки, піджаки і кофти не застібайте. Якщо не можете нічого придумати, спробуйте одягти легінси, обтягуючу майку або футболку і стильну чоловічу сорочку – так у вас вийде стильний і сучасний образ.

... Носити кольоровий одяг

Не обмежуйтеся чорним і нейтральними відтінками. Одяг в стильних кольорах і принтах – маст-хев сучасного гардеробу майбутньої мами. У вас навіть настрій буде набагато кращим, якщо ви почнете носити одяг не в нудних тонах. А навіть якщо яскраві кольори – це не ваше, спробуйте хоча б накидати на плечі яскравий светрик поверх свого стриманого образу.

... Купити щось максимально жіночне

Рюші, мережива, вишивка і стрази – поповніть гардероб такими декорованими і неймовірно жіночними речами. Але купуйте їх тільки в тому випадку, якщо ви будете відчувати себе в них комфортно і одягнете більше одного разу.

І, звичайно ж, не забувайте про аксесуари!

Улюблені аксесуари та прикраси – найпростіший спосіб перетворити образ. Спробуйте носити довгі сережки, а також тонкі подовжені підвіски і намиста, щоб ваше обличчя здавалося стрункішим. Прикрасьте зачіску яскравим шарфом, а зап'ястя – браслетом-кафом з красивим декором. Купіть нову стильну сумочку, а також оновіть взуття – нова пара стане родзинкою кожного вашого образу!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас