Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Десерти на Хеллоуїн, які сподобаються вам і вашим дітлахам

Десерти на Хеллоуїн, які сподобаються вам і вашим дітлахам
 

Якщо ви плануєте домашню Хеллоуїн-вечірку, будь то в колі родини або друзів, стіл з тематичними стравами і напоями додасть завершеності святковому декору та налаштує гостей на потрібний лад. Не знаєте, що придумати, крім печива у вигляді пальців відьом? Далі ми запропонуємо вам ще кілька ідей десертів на Хеллоуїн, які напевно сподобаються і маленьким, і дорослим гостям вечірки.

Кісточки з безе

ідеї десертів на Хеллоуїн
Страшно простий рецепт солодощів, які чудово виглядатимуть на вашому святковому столі. Приготуйте безе, збивши яєчні білки з цукром (цукор всипати потроху) до утворення густої маси (ложка в ній має стояти) і помістіть його в поліетиленовий пакетик з відрізаним куточком або кондитерський мішок. Змастіть пергамент і видавлюйте на нього безе, створюючи контур кісточок. Випікайте при температурі 110-120 градусів, поки «кісточки» не затвердіють.

Порада: Щоб збити безе до такої щільності було простіше, попередньо остудіть яєчні білки в холодильнику хоча б півгодини, а також можна крапнути трохи лимонного соку. Жовток ні в якому разі не повинен потрапити в безе!

Якщо ж ви зовсім не любите безе, можна спекти імбирне печиво, таке актуальне восени і взимку, або будь-яке інше на ваш розсуд.

Фруктові монстри

ідеї десертів на Хеллоуїн
З яблук можна виготовити ось такі здорові закуски – фруктових монстрів. Розріжте кожне яблуко навпіл, у кожної половинки видаліть часточку, щоб зробити монстрику рот. Потім зі шматочка полуниці приробіть йому язичок, а з насіння – зубки. Пошукайте цукерки або спеціальний цукровий декор у вигляді очей, і ваші яблучні монстрики будуть чарівними!

Яблучна мумія

ідеї десертів на Хеллоуїн
Тут все ще простіше. Запасіться маленькими шоколадними чіпсами і яблуками – це все, що знадобиться. Зріжте шкірку яблуку в декількох місцях, щоб створити ефект мумії і приробіть оченята з шоколадних чіпсів.

Гарбуз з мандарина

ідеї десертів на Хеллоуїн
Відпочиньте трохи від гарбузових страв і поласуйте мандаринками, за якими ми всі вже так скучили. Очистіть мандарин від шкірки і вставте зверху між часточками паличку з огірка або селери – ось і все, ваші солодкі гарбузики готові!

Чорні карамелізовані яблука

ідеї десертів на Хеллоуїн
Для їх приготування вам знадобиться: 2 склянки звичайного цукру, ¾ склянки води, ½ склянки рідкої глюкози або кукурудзяного сиропу, кілька крапель чорного харчового барвника у вигляді гелю і, власне, яблука.

Змастіть пергамент жиром. У середній каструльці змішайте воду, цукор, глюкозу або сироп і чорний барвник. Варіть все на середньому вогні, поки цукор повністю не розчиниться. Коли маса стане абсолютно однорідною (без крупинок цукру), збільште вогонь і за допомогою кондитерського пензлика, змоченого у чистій воді, обмийте стінки посуду, щоб на них не карамелізоувався цукор.

Кип'ятіть карамель, поки вона не досягне температури 150 градусів і не стане зовсім густою. Тоді нанизайте яблука на дерев'яні шпажки і умочуйте в карамель, виставляючи їх остигати на пергамент. Врахуйте, що остигати яблучкам потрібно не менше години.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас