Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ламінування волосся в домашніх умовах: корисні поради

Ламінування волосся в домашніх умовах: корисні поради
 

Всі ми, представниці прекрасної статі, дуже піклуємося про своє волосся. Екологія, стресові ситуації, шкода від укладок і стайлінгу – все це значно послаблює наше волосся і погіршує стан шкіри голови. Наші локони втрачають свій природний блиск і здоровий вигляд.

Звичайно ж, сьогодні у нас є можливість користуватися хорошими поживними масками та іншими відновлючими волосся продуктами. Але що робити в тому випадку, коли навіть все це не допомагає? Відповідь – ламінування волосся, яке моментально подарує шевелюрі здоровий блиск і навіть не менш 15% додаткового обсягу! При цьому дана процедура буде порівняно недорогою, якщо ви проведете її самостійно вдома, купивши хороший набір для ламінування волосся і скориставшись нашими порадами.

Що таке ламінування волосся?

Процедура полягає в нанесенні на волосся спеціального складу, який утворює навколо них невидиму плівку, що захищає від пошкоджень, ультрафіолету і зберігає колір, якщо волосся фарбоване. А найцікавіше, що за умови використання якісних засобів для ламінування, немає різниці, чи робите ви його вдома, чи в салоні. Тому не варто переплачувати, замовляючи ламінування волосся в салоні, в домашніх умовах ви отримаєте той самий результат, якщо зробите все правильно.

Як зробити ламінування волосся в домашніх умовах

Купуючи засіб або набір для ламінування волосся, ви напевно отримаєте і інструкцію по застосуванню – її потрібно чітко дотримуватися. У будь-якому випадку, ламінування, хоч і різними складами, здійснюється приблизно за одним принципом.

• Купуйте косметику для ламінування волосся в спеціалізованих магазинах. Зараз вона продається в величезній різноманітності, тому ви зможете вибрати засоби по своєму бюджету.

• Ретельно вимийте волосся з шампунем, краще рази на 2-3.

• Нанесіть на волосся кондиціонер або живильну маску, змийте, оберніть волосся рушником і відіжміть від зайвої вологи.

• Нанесіть засіб для ламінування на локони, не зачіпаючи шкіру голови. Швидше за все, він матиме досить в'язку консистенцію, тому важливо ретельно розподілити його по всій довжині. Для цього ідеально підійде гребінець з дрібними і частими зубцями.

• Одягніть зверху шапочку для душу, а щоб максимізувати ефект від процедури, волосся можна ще і підігріти. Тримайте косметику на волоссі близько півгодини або стільки, скільки написано в інструкції.

• Якщо ваше волосся сильно пошкоджене, можна повторити ламінування кілька разів поспіль. У випадку з даною процедурою ризик передозування відсутній, так як волосся вберуть стільки косметики, скільки їм потрібно.

• Після нанесення продукту волосся потрібно вимити холодною водою, а потім при бажанні можна ще раз нанести бальзам або маску.

Після ламінування ваше волосся стане ідеально гладким і буде розкішно сяяти, збільшиться обсяг, а всі недосконалості будуть виправлені. Ефект від процедури триватиме від 3 тижнів до місяця, все залежить від того, як часто ви миєте голову. Ламінувати волосся рекомендується на регулярній основі, тільки тоді ви зможете забути про ламкість волосся і посічені кінчики.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас