Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ідеї закусок для святкового столу на Хеллоуїн

Ідеї закусок для святкового столу на Хеллоуїн
 

Ну який же святковий стіл без смачних тематичних закусок? Ви все ще в пошуках ідей, що приготувати на Хеллоуїн? Можливо ці ідеї закусок – якраз те, що вам потрібно! Вони прості в приготуванні і прикрасять «страшно» смачний стіл на вашій Хеллоуїн-вечірці.

Фаршировані яйця з павуками

ідеї закусок на Хеллоуїн
Мабуть, у кожної господині є свій улюблений рецепт фаршированих яєць. Приготуйте їх так, як вам подобається, а зверху прикрасьте павучками з чорних оливок. Для цього розріжте декілька оливок навпіл (рівно за кількістю яєць) – це будуть тулуби павучків. Ще кілька оливок розріжте на четвертинки і наріжте смужками – це будуть лапки павучків. А тепер просто викладіть павучків на фаршировані яйця, і тематична закуска готова! Простіше нікуди.

Фаршировані Хеллоуїнські ліхтарі

ідеї закусок на Хеллоуїн
Приготуйте спагетті болоньєзе або будь-яку іншу пасту за своїм улюбленим рецептом. А ось подавайте її в великих солодких перцях, вирізавши їм кумедні або страшні пики. Наповнивши перчик, зробіть так, щоб спагетті, як мізки або нутрощі, злегка вилазили через прорізи. І смачно, і ефектно.

Тюфтельки-мумії

ідеї закусок на Хеллоуїн
Приготуйте з фаршу улюблені тюфтельки і фрикадельки, поставте їх в духовку і випікайте майже до готовності. Листкове тісто розріжте на тоненькі смужки, чорні оливки наріжте кружальцями. Також приготуйте улюблений томатний соус (покупний або власний). За півгодини до готовності м'ясних кульок дістаньте їх з духовки, обмотайте смужками тіста, а на томатний соус причепіть два ока з оливок. Випікайте до готовності і поки тісто не зарум'яниться.

Фаршировані яйця з васабі і авокадо

ідеї закусок на Хеллоуїн
Якщо у вас залишився будь-який темний барвник з Великодня, зараз саме час його використовувати! Зваріть в ньому яйця, а коли вони будуть готові, помніть їх шкаралупу і знову поверніть в забарвлену воду, щоб барвник потрапив і на білок. Начинку готуйте в таких пропорціях: 4 жовтки розімніть і змішайте з половинкою авокадо, чайною ложкою пасти васабі, чайною ложкою лимонного соку і ¼ чайної ложки солі. Фаршируйте яйця, як зазвичай, і прикрасьте чорним насінням кунжуту.

Міні піци-мумії

ідеї закусок на Хеллоуїн
Для їх приготування вам знадобиться декілька круглих булочок, ваш улюблений томатний соус, тонко нарізана ковбаска, нарізані кружальцями оливки і сир, нарізаний тонкими смужками (краще моцарелла). За бажанням ви можете додати і інші начинки. Кожну булочку розріжте навпіл горизонтально і змастіть томатним соусом. Викладіть начинку, зверху прикрийте смужками сиру, створивши ефект бинтів, і покладіть два кружечка оливок – як очі. Запікайте міні-піци до готовності сиру.

Скелет з овочів

ідеї закусок на Хеллоуїн
А ось маст-хев будь-якого святкового столу – овочеву тарілку – можна подати у вигляді скелета. Повірте, ваша малеча їстиме овочі в Хеллоуїн з набагато більшим задоволенням!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас