Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Декілька причин подарувати на Новий Рік радіокеровану іграшку маленьким і «дорослим» дітям

Декілька причин подарувати на Новий Рік радіокеровану іграшку маленьким і «дорослим» дітям
 

Сьогодні іграшки та моделі на радіокеруванні представлені дійсно в широкому розмаїтті. Найпопулярніші з них – машинки, але також без проблем в сучасних магазинах ви знайдете і кораблі, і літаки, і навіть квадрокоптери. І, незважаючи на те, що називаються вони іграшками, багато радіокерованих моделей досить складні – настільки, що ними цікаво грати і дорослим чоловікам (вони теж в захваті від таких іграшок!), а дітлахи грати такими моделями повинні тільки в присутності дорослих. Як бачите, вибрати іграшку на радіоуправлінні як для малюків, так і для самих дорослих дітей (якими ми називаємо чоловіків) не складе труднощів!

Усе ще не впевнені, що радіокерована іграшка або модель стане вдалим подарунком до новорічних свят? Ми розповімо, чому такий подарунок вартий кожної витраченої на нього копійки! Вибираємо іграшку на радіокеруванні Радіокеровані моделі можуть стати приголомшливим захоплюючим хобі для дитини і дорослого. Якщо ви вибираєте іграшку для малюка, почніть з найпростіших моделей, які управляються простим пультом і працюють від звичайних батарейок. Коли чадо освоїть свою першу іграшку на радіоуправлінні, можна вибрати щось трохи складніше. Татусям же неодмінно сподобаються сучасні квадрокоптери – вони продаються в величезній різноманітності, тому тут при виборі вам потрібно керуватися швидше бюджетом, виділеним на покупку подарунка.

Чому радіокерована модель стане відмінним новорічним подарунком

1. Це весело! Найбільш очевидна причина купити такий подарунок – це веселощі. Грати з радіокерованими іграшками дійсно цікаво. З ними всі ваші прогулянки з дитиною будуть неймовірно захоплюючими. Та й татам буде набагато цікавіше гуляти з дітлахами в парку, керуючи улюбленим квадрокоптером.

2. Більше прогулянок на свіжому повітрі. Сучасний темп життя у всіх нас зводиться до роботи або навчання і часу, проведеного вдома за комп'ютером. Хочете, щоб діти (або тато) проводили більше часу на свіжому повітрі? Заради гри з радіокерованою моделькою вони просто не зможуть всидіти вдома.

3. Це хороший спосіб завести друзів. Сьогодні в пошуках нових друзів молодь сидить в соцмережах і годинами грає в онлайн-ігри. Але ж прогулянки з друзями на свіжому повітрі з радіокерованою іграшкою – це набагато цікавіше. А якщо у ваших знайомих також є моделі на радіоуправлінні, ви можете навіть влаштовувати змагання.

4. Цікаве і корисне хобі. З радіокерованими моделями можна постійно навчатися новим трюкам. А ще, оволодівши азами, можна купувати набори радіокерованих іграшок, які збираються самостійно. Працюючи з такими моделями, чадо (або навіть дорослий) буде вчитися азам механіки і електроніки, що, можливо, стане в нагоді в подальшому житті.

5. Розвиток зорово-моторної координації. Зазвичай ми говоримо про те, що відео ігри добре розвивають зорово-моторну координацію, але радіокеровані іграшки роблять це набагато ефективніше. Головна причина в тому, що радіокерована модель на своєму шляху стикається з реальними перешкодами, погодними умовами і іншими факторами навколишнього середовища. І управляти ними в справжньому середовищі набагато складніше, ніж персонажем або транспортом у грі.

Іграшка на радіокеруванні стане відмінним подарунком як для дитини, так і для дорослого. Вона подарує години цікавого дозвілля, активного відпочинку та захоплюючого хобі. Головне, не вибирайте відразу занадто складну, наворочену модель. Почніть з простої, і в подальшому у вас завжди буде ідея для подарунка своїй маленькій або «зовсім дорослій» дитині!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Подарунки на Новий Рік: що подарувати подрузі?

Отже, до Нового Року залишилося не так вже багато, і зараз саме час почати придумувати подарунки для всіх рідних і близьких. Щоб потім не бігати у поспіху, і не купувати перше, що попадеться на очі, подумайте про подарунки заздалегідь. У цій статті ми запропонуємо вам цікаві ідеї подарунків подрузі, які будуть цікаві і корисні, і не залишаться без уваги на дальній поличці.

Що дарувати жінкам на Новий Рік 2013

До Нового Року залишилося всього чотири тижні. Хоч декому й здасться, що цього часу з головою вистачить на підготовку, але вибір подарунків друзям, рідним і близьким людям не варто відкладати на останній момент. Мало того, що в святковий сезон все швидко розкуповується, та ще й кому потрібна вся ця метушня, трата нервів і часу, якого перед святами і так завжди не вистачає? А значить, давайте починати вибирати новорічні подарунки своїм улюбленим жінкам вже зараз.