Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як зробити перший Новий рік дитини особливим?

Як зробити перший Новий рік дитини особливим?
 

Перший рік життя вашої дитини – це 52 незабутні тижні як для малюка, так і для вас.

Перша зелена травичка і відчуття її під ногами, перша погладжена кішка і собака, перші калюжі, перший з'їдений пісок, перший дощ і перший сніг.

А перший новий рік – це справжнє диво для нового члена сім'ї!

Ви його можете зробити незабутнім, завдяки таким простим ідеям:

1. Відсвяткуйте наближення нового року.

Якщо у вас є старша дитина, яка вже ходить на гуртки, в садок або в спортивні секції, то візьміть малюка на святкування нового року зі старшими. У нього гарантовано буде багато позитивних емоцій, знайомств, обіймів і нових вражень.

дитячий клуб Champion Kids

2. Нехай 31 грудня буде особливим.

Вийдіть на прогулянку вранці, коли ваш букасік ще сповнений сил, помацайте колючки на ялинці пальчиком. Лизніть бурульку. Зробіть ангела на снігу. Посмійтеся. Катайтеся на санках. Поснідайте всією сім'єю в вашому улюбленому кафе або в childfriendly ресторані, в який давно мріяли сходити. Просто зайдіть в кондитерську, еклери якої так давно дивилися на вас з вітрини, і влаштуйте святковий сніданок вдома.

3. Нарядіть малюка.

Навіть якщо ви не збираєтеся нікуди йти, святкова крихітка буде радувати вас своєю схожістю з милою маленькою лялькою. Це піднімає настрій всій сім'ї і зробить вечір особливим, навіть якщо ви не плануєте нічого грандіозного.

4. Зробіть сімейну фотографію.

Традиція фотографуватися всією сім'єю в останній день року – це дуже душевно і цінно. Незабаром у вас буде незабутній альбом з такими щорічними фото. Просто поставте фотоапарат на таймер, попросіть когось із гостей сфотографувати вас або зробіть сімейне селфі. Все залежить тільки від вашої фантазії і бажання.

5. Конфетті і серпантин

Навіть найменші будуть в захваті від яскравих кружечків, підкинутих в повітря, і стрічок серпантину. Якщо ви впевнені, що ваш карапуз злякається, то бахніть хлопавку.

6. Створіть капсулу часу.

Візьміть красиву коробку і зробіть капсулу часу з деяких речей першого року життя вашого малюка. Складіть в неї улюблений наряд, з якого він вже виріс, картинку, соску, іграшку, книжку та інші дрібні предмети. Напишіть лист-послання вашому чаду, яке воно прочитає в 10 років. Про ваші яскраві спогади за перший рік життя, про ваші почуття, його досягнення і спільні події, поділіться надіями і мріями про майбутнє. Напишіть йому свої побажання. Потім сховайте коробку так, щоб забути про неї на 10 років!

До нового року залишилося ще багато часу, у вас є всі шанси придумати щось своє для цього свята або навіть створити нову сімейну традицію. І нехай кожен рік у вашій родині буде прекрасним і кращим за попередній.

З повагою, дитячий клуб Champion Kids

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас