Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Основні правила догляду за уггами

Основні правила догляду за уггами
 

Скільки б суперечок не велося навколо уггів, вони ніколи не виходять з моди. Крім того, це взуття неймовірно зручне, тепле і затишне – настільки, що для багатьох воно вже стало маст-хевом. А якщо ви ще ніколи не носили уггі, вам дійсно варто спробувати!

Ну а щоб улюблена пара чобітків з овчини прослужила максимально довго і не постраждала від нашої непостійної погоди, навчіться правильно за ними доглядати.

Основні правила догляду за уггамі

1. Захищайте уггі від бруду і вологи. Причому відразу ж, як вперше дістанете їх з коробки. Перш ніж вперше одягти нові чобітки, обробіть їх волого- і брудовідштовхуючим засобом, щоб вони не втрачали вигляд, навіть якщо волога погода застане вас зненацька.

2. Не дозволяйте уггам промокнути. Взувши їх, не вступайте в калюжі і не ходіть по сльоті – через це на чобітках з овчини не тільки з'являться непривабливі плями, але й вони також можуть втратити форму.

3. Не сушіть уггі біля прямого джерела тепла. Батарея, обігрівач і особливо прямі сонячні промені можуть вплинути не тільки на колір, але і на текстуру шкіри. Вона може пересохнути і потріскатися.

4. Не наносіть ніякі засоби для чищення на уггі. Якщо ви хочете почистити чобітки з овчини, спочатку наносіть засіб або розчин на губку або ганчірку, а потім на малопомітному місці спробуйте, чи не залишає він плям і чи не знебарвлює чи шкіру. Тільки потім приступайте до чищення.

5. Чистіть уггі щіточкою для замші з м'якою щетиною. Занадто жорстка щітка, звичайно, швидше видалить висохлий бруд, але також може залишити на взутті перманентні подряпини.

6. Ретельно просушіть уггі перш ніж прибирати в шафу. Прибираючи уггі на теплий сезон, спочатку гарненько їх просушіть. В іншому випадку за літо на них може з'явитися цвіль, яка буде руйнуватиме матеріал.

7. Не носіть уггі в місця, де ви можете їх подряпати. Так, ці чобітки такі зручні й затишні, що їх хочеться носити завжди і скрізь. Але вони не призначені для походів і іншого активного відпочинку, так як їхня натуральна овеча шкіра може невиправно пошкодитися і подряпатися. Крім того, вони не забезпечують необхідну підтримку стопі.

8. Коли не носите уггі, набивайте їх газетами або паперовими рушниками. Це допоможе їм зберігати форму, особливо, коли ви прибираєте їх надовго в шафу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас