Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як і з чим носити шапку біні

Як і з чим носити шапку біні

Погода вже «радує» нас першими морозами, і зараз - саме підшукати стильний головний убір для модних зимових образів. Звичайно ж, шапочка біні в цьому випадку – найбільш універсальний вибір! Вона підійде до найрізноманітнішого одягу, подарує відчуття тепла і комфорту, і буде виглядати неймовірно стильно, незважаючи на всю свою простоту. Але це в тому випадку, якщо ви навчитеся правильно носити і поєднувати біні з рештою одягу.

Звичайно ж, щоб не виглядати по-спортивному або по-домашньому, вам потрібно не тільки купити стильну шапочку на https://krasota-ua.com/shapki, а й точно знати, з чим варто і не варто носити біні. Ми пропонуємо вам декілька корисних модних порад про те, як носити і з чим поєднувати таку шапочку.

Як носити шапку біні

Звичайно ж, є чимало порад про те, як краще носити шапочку біні. Ми поділимося з вами найважливішими з них. По-перше, ви можете носити її, як звичайну шапку, весь зайвий матеріал прибравши назад або підкотивши, створивши або збільшивши відворот. По-друге, для більш наївного і романтичного образу, спробуйте загинати шапочку на бік. По-третє, ви можете натягнути біні на самий лоб, щоб вона просто стирчала зверху. Таким чином, ви створите сміливий молодіжний образ.

У будь-якому з цих випадків волосся можна виправити з-під головного убору або повністю сховати під нього. У першому випадку ваш образ буде більш романтичним і жіночним, по-другому – більш зібраним і спортивним.

Залежно від свого стилю, ви можете вибрати як прості моделі, так і з цікавим декором. Це можуть бути бубони, хутряна обробка, вушка, вуаль і т.д. Але, вибираючи шапку біні, обов'язково звертайте увагу на свій зріст. Занадто об'ємні моделі дуже підходять високим модницям, в той час як більш стримані шапочки краще підійдуть жінкам з середнім і малим зростом. Колірна гамма може бути будь-якою, аби головний убір йшов вам під колір обличчя і волосся і вдало поєднувався з іншим одягом для сезону холодів.

З чим носити шапку біні

Також для створення стильних образів не менш важливо знати, з чим краще поєднувати шапочки біні. Перш за все, їх не рекомендується носити із занадто класичними пальто і шубами, якщо тільки у вас немає ідеального почуття стилю і вміння поєднувати непоєднуване. Біні найкраще підійде під куртки, пальто і шубки в стилі casual. Що стосується низу, тут також уникайте занадто формального або ділового одягу, джинси – ідеальний вибір! Взуття може бути будь-яким – танкетка, плоска підошва, каблук, а найбільш вдалим аксесуаром стане велика або середня сумочка.

Як би там не було, шапочка біні – не тільки теплий і практичний головний убір, але і стильний аксесуар, який можна носити просто, щоб доповнити образ. Тому, додавши таку в свій гардероб, ви точно не прогадаєте!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас