Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

НОВИЙ ФУД-ТРЕНД: СМАЧНІ СНІДАНКИ, ЯКИМИ ТАК І ХОЧЕТЬСЯ ПОДІЛИТИСЬ

НОВИЙ ФУД-ТРЕНД: СМАЧНІ СНІДАНКИ, ЯКИМИ ТАК І ХОЧЕТЬСЯ ПОДІЛИТИСЬ
 

Кожен новий день – це можливість поділитися радістю та теплом із близькими людьми. Чудово, коли ми можемо бачити рідні обличчя щоранку, дарувати свою любов через обійми та турботу. Але іноді бажання поділитись з усім світом ранковим настроєм та сніданком надихає на створення смачних фотографій.

мюслі АХАУ соціальних мережах Facebook та Instagram вже давно встановилися основні ілюстративні тренди, які завжди звертають на себе увагу та залишаються у топах стрічки новин. З-поміж fashion- та beauty-контенту одним із найпопулярніших трендів залишаються світлини з красивою їжею та смачними перекусами, а новорічна атмосфера тільки доповнює профайли святковими червоно-зеленими кольорами наступаючого свята.

Погодься, розглядаючи за столом вранці фотографії у соціальних сітках, ти теж неодноразово надихалася естетикою корисних та здорових сніданків: різноманітні мюслі та пластівці з фруктами, ягодами та іноді шоколадною крихтою. Все це здається таким вишуканим та важким у приготуванні – немов художник-кухар передає свій настрій через майстерні поєднання смачних інгредієнтів.

Насправді, для створення таких красивих сніданків зовсім не потрібно бути професіоналом у кулінарії. Це навіть не потребує багато часу! Наприклад, приготування смачного та корисного різноманітного сніданку з мюслі АХА Crispy займає не більше 5-ти хвилин – звичайна вівсянка, запечена з фруктами, горіхами та шоколадом, чудово смакує з будь-якими інгредієнтами. Просто обирай один із п’яти смаків та створюй неповторний хрусткий сніданок кожного ранку: фантазуй із горішками, насінням, йогуртом або сиром, шоколадною крихтою чи сухофруктами – твій красивий та корисний сніданок готовий! Фотографуй та ділись натхненням із близькими – створюй чудовий настрій від самого ранку :)
мюслі АХА
Під час сніданку в тебе є чудова можливість налаштуватися на день – від смачних та позитивних ранкових думок і залежить настрій. Нехай корисний, естетичний та легкий сніданок стане не лише частиною твоєї буденності, а спонукає ділитися натхненням з великим світом :)

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас