Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Стильна мама: в чому піти на прогулянку з дитиною взимку?

Стильна мама: в чому піти на прогулянку з дитиною взимку?

Зимовий образ щасливої матусі повинен бути практичним та стильним. Гомінкі дітлахи щоразу прагнуть видертись на крижану гірку, кинути сніжкою або проїхатись на швидких санчатах. Щоб встигнути всюди, до того ж стати іконою моди у дворі, обирайте одяг для холодних прогулянок правильно. Розібратися в усіх тонкощах допоможе зручний ресурс для вигідного шопінгу Shopsy.

Зручний пуховик

Часи, коли пуховики вважалися моветоном, давно минули. Сьогодні теплий, легкий та на диво зручний верхній одяг присутній у колекціях всесвітньо відомих дизайнерів. Обираючи пуховик, віддайте перевагу яскравим кольорам: жовтому, помаранчевому або блакитному. Також неймовірно популярними сьогодні є куртки, декоровані контрастними геометричними візерунками. На піку популярності фасони оверсайз та подовжені парки. Модний аксесуар захистить від лютого вітру, зробивши образ стильним та вишуканим. Знайти чимало чудових варіантів можна тут.
стильні речі для молодих мам
Пуховик Roxy, 6 072 грн.

Теплі джинси

Джинси настільки щільно вкоренилися у сучасній культурі, що без цієї деталі гардеробу неможливо уявити жоден сезон. Зима — не привід прощатися з улюбленою річчю. Все, що вам потрібно — обрати свої ідеальні джинси на флісі чи іншій теплій тканині. Матусин гардероб можна урізноманітнити моделлю з високою посадкою. Такі штанці вважаються модною тенденцією, чудово захищають від холоду і зігрівають чутливий поперек.
стильні речі для молодих мам
Джинси Tom Tailor, 2 680 грн.

Светр оверсайз

Об’ємні светри, зв’язані з товстих ниток — не тільки теплі, але й модні елементи гардеробу. Вони особливо підходять мамам, які нещодавно народили дитину. Трендова модель сховає недоліки фігури, зробивши образ більш витонченим. Особливою популярністю користуються яскраві светри під горло, ніби зв’язані вручну.
стильні речі для молодих мам
Светр Lost Ink., 1 240 грн.

Тепла сукня

Зимова погода — не привід відмовлятись від жіночності. В холодну пору року моделями маст хев стануть сукні середньої довжини. Теплі моделі шиють з натуральної шерсті або щільного трикотажу. Щоб не застудитись, одягайте на прогулянку з дитиною плаття під горло. Якщо ж планується похід до дитячого кафе, оберіть більш вишукану модель з мисом-човником — вона підкреслить витончену лінію плечей.
стильні речі для молодих мам
Сукня Cardo, 1 049 грн.

Універсальний комбінезон

Справжньою знахідкою для матерів, котрі звикли подовгу гуляти з дитиною на морозі, стануть зимові комбінезони. Універсальний предмет гардеробу додасть образу оригінальності й не дасть змерзнути в холодну погоду. Обираючи базову річ, зверніть увагу на її фасон. Комбінезони бувають цільними або роздільними. Другий варіант є практичним і теплим, в той час як перший виглядає більш стильно. Для створення яскравого образу, можна нашити на капюшон натуральне або штучне хутро, декорувати вбрання трендовими елементами: паєтками, стразами або камінцями. Доповнити комплект можна зручними й дуже теплими чобітками-дутиками, великий асортимент яких представлений тут.
стильні речі для молодих мам
Комбінезон Topshop, 6 250 грн.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас